301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Aralık 2021 - Çarşamba 20:09 Bu haber 308 kez okundu
 
Montella; “Oyuncularım takım ruhunu yansıtıyor”
Montella; “Oyuncularım takım ruhunu yansıtıyor”
SPOR Haberi


Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda kendi sahasında Galatasaray'ı konuk eden Adana Demirspor, mücadeleyi 2-0 kazanarak son 3 maçta 3 galibiyete imza attı. Bu galibiyet ile mavi-lacivertliler puanını 29'a yükseltirken, Galatasaray 24 puanda kaldı.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo  Montella,  “Benim yaptığım özel bir şey yok. Futbolcularım gün geçtikçe bilgi kazanıyor. Birlik ve beraberlik ile takım ruhunu yansıtıyorlar. Bununla kendi bireysel performansları da yükseliyor.  Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Aslında bizim için çok zor bir maçtı. İlk 30 dakikada sağ kulvardan çok pozisyon verdik ve istediğimizi yakalayamadık. İkinci yarı galibiyeti sergileyecek şekilde başladık ve galibiyeti aldık.

Futbolda topa sahip olmak farkı yaratmıyor. Rakibimiz belki topa daha çok sahip oldu ama bizim takımımızın sahaya çıktığında ne yaptığını bilen, gösterdiklerimizi uygulayan ve devamlılıkla beraber takım takım olma yolunda büyük adımlar attı” dedi.

Galatasaray maçında 2 golü atan Yunus Akgün hakkında ise, “Yunus çok büyük bir performans gösterdi. Bu sene sol ayağıyla ilk golünü attı. Çünkü diğer golleri sağ ayak ile atmıştı. Sadece kaliteli oynamadı, devamlılığını da gösterdi. Bu da golleriyle bize galibiyeti getirdi. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

YUNUS AKGÜN MAÇA DAMGASINI VURAN İSİM OLDU

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında 53 ve 58. dakikalarda kaydettiği iki golle skoru 5 dakikada 2-0'a getiren mavi-lacivertlilerin genç golcüsü Yunus Akgün, maça damga vuran isim oldu. Genç oyuncu açta attığı iki golün ardından sevinmeyerek bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a karşı saygısını gösterdi.

Ayrıca Yunus Akgün, Süper Lig kariyerinde ilk kez ceza sahası dışından gol atarken, bu sezon Adana Demirspor'da bir maçta 2 gol atan ilk oyuncu olmayı da başardı. 21 yaşındaki futbolcu, forma giydiği 17 maçta 6 gol atıp 6 da asist yaptı.

Maç sonu konuşan Yunus Akgün, “Montella hocamız ilk geldiğinde eksiklerimim söylemişti. Bugün benim için duygusal bir maçtı. Çünkü ben Galatasaray’da büyüyüp yetiştim. Her şeyi orada öğrendim. Galatasaray’da bize nerede olursan ol her zaman en iyisini yapmayı öğrettiler. Gol attım sevinmedim. Çünkü orada büyüdüm. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Galatasaray’ı da kutluyorum” dedi.

Adana Demirspor'un forveti Mario Balotelli, takım arkadaşı Yunus Akgün'ü attığı 2 golün ardından ilginç bir şekilde tebrik etti. Takım arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Yunus Akgün'ü son olarak Mario Balotelli, kafasına tekme sallayarak tebrik etti ve dikkatleri üzerine çekti.

BALOTELLİ MÜTHİŞ BİR İNSAN

Gol sonrası Balotelli’nin ilginç kutlaması hakkında da konuşan Yunus Akgün,“Balotelli dışarıdan göründüğü gibi değil. Müthiş bir insan.. Bana her zaman yardımcı oluyor. Eksiklerimi söylüyor. Aramız çok iyi, beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum. Burada kiralığım, sonuçta Galatasaray’a tekrar döneceğim. Kendimi ne kadar geliştirirsem Galatasaray’a o kadar güçlü döneceğim” diye konuştu.

Adana Demirspor’un son haftalarda gösterdiği performansa da değinen Yunus, “Biz rakipleri analiz ederken başkasına bir tavsiyede bulunmak için analiz etmiyoruz. Maç bizim istediğimiz gibi geçti. Arkamızda başkanımız durduğu sürece hiç kimse hiçbir şeyi yalnız yapamaz ve her zaman arkamızdalar. Varını, yoğunu ortaya koyan bir yönetimimiz var.

Başkanımız sayesinde biz böyle gidiyoruz. Adana Demirspor’a gelmeyi kabul ettiğimde başkanımızın arkamızda güçlü duracağını htiğim için kabul ettim. Floransa’daki durumu yaşıyorum şuanda. Buraya gelmeden önce ne kadar gelişebileceğimizi htiğim için kabul ettim” sözlerine yer verdi.

BJARNASON; İYİ MÜCADELE ETTİK

Mavi-Lacivertli ekibin tecrübeli oyuncusu Bırkır Bjarnason ise maç öncesi iyi anali yaptıklarına değinerek, “Yunus kaliteli bir oyuncu ve maçta mükemmel bir performans sergiledi. Golleri yoktan var edebilecek bir oyuncu.. Böyle bir oyuncunun takımımızda olmasından çok mutluyuz. Her maç öncesi yaptığımız gibi, bu maç öncesi de analizlerimizi yaptık. Galatasaray maçında takım olarak iyi mücadele gösterdik. Pek fazla pozisyon yakaladık ve daha fazla gol de bulabilirdik” diye konuştu.

VARGAS YİNE ASİSTLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Adana Demirspor'un sezon başında İspanyol ekibi Espanyol'den kiraladığı Matias Vargas Galatasaray karşılaşmasının en etkili isimlerinden biri Olarak dikkat çekti. Maçta Yunus Akgün'ün attığı 2 golün de asistini yapan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 17 maçta 4 gol atıp 7 de asiste imza attı.

YUNUS’UN ATTIĞI GOL TAM JENERİKLİK

Maç sonu konuşan Matias Vargas, “Öncelikle Yunus'un attığı ikinci gol jeneriklik bir goldü. Ama birinci gol daha zordu. Çünkü sağ ayağıyla attı. Balotelli, Belhanda, Yunus, Bjarnason, Britt gibi oyuncularla oynayınca asist yapmak bile kolaylaşıyor. Hocamız bizi sahaya çok iyi bir şekilde dizdiğini söyleyebilirim.

Çok iyi çalıştık, maça çok iyi hazırlandık. Orta alanları kapatıp, sonrasında dışa zorlayıp, rakibin yapacağı bir şey kalmadı açıkçası.. Biz de çok iyi performans gösterdik. " ifadelerini kullandı.

Bu arada Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, maç öncesi tüm stadı dolaşarak taraftarlarla selfi çektirdi. Başkanın dolaşması taraftarlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Adana Demirspor son 7 haftada 5’nci galibiyetini alırken, sadece lider Trabzonspor'a mağlup oldu. Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray ise son 7 maçta 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Montella;, “Oyuncularım, takım, ruhunu, yansıtıyor”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı