301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Eylül 2021 - Salı 19:24 Bu haber 338 kez okundu
 
Miniklerin Soner Amca sevgisi
Miniklerin Soner Amca sevgisi
EĞİTİM Haberi


Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Beyazevler Gülen Yüzler Semt Kreşini ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, miniklerin büyük sevgisiyle karşılaştı. Çocuklara maske dağıtan ve sohbet eden Başkan Soner Çetin, velilere de koronavirüsle ilgili alınan önlemlere uymaları önerisinde bulundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2021-22 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla Beyazevler Semt Kreşinde minikleri ziyaret etti.

Kreş bahçesinde velilere hitap eden Başkan Soner Çetin, “Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. Yeni dönem çocuklarımız gençlerimiz için başarılar güzellikler getirsin. Aslında çocuklarımız belli bir süre önce kreşlerimizde eğitime başladı. Dilerim ki pandemi ortadan kalksın güven içinde eğitim yüz yüze devam etsin. Ama maalesef Delta varyantı denen bela hala ülkemiz ve dünyanın başında. Çok dikkatli olmak lazım. Adana maviye döndü. Yüzde 75’i aşılandı. Ancak yeterli değil, dikkatli olmaya devam etmeliyiz” dedi.

Başkan Soner Çetin, tüm kreşlerimizde tüm önlemleri aldıklarını belirterek, velilerden de özverili davranmalarını istedi. Gerekirse önlemleri daha da sıkılaştıracaklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, toplum sağlığının önemine dikkat çekti.

Başkan Soner Çetin, velilere hitap etmesinin ardından sınıfları gezerek çocuklarla sohbet etti. Çocuklara maske dağıtan Başkan Soner Çetin, miniklerin büyük sevgi gösteriyle karşılaştı.

EMEKLİLERLE TÜRKÜ SÖYLEDİ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kreşin ardından Beyazevler Emekli Dinlenme Evini ziyaret etti. Emeklilerle sohbet eden Başkan Soner Çetin, emekli dinlenme evleri projesinin Türkiye’de birçok belediyeye örnek olduğunu anlatan Başkan Soner Çetin, ziyarette emeklilerle birlikte türkü söyledi.

Emekliler de kendilerine yönelik hizmetlerden dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Miniklerin, Soner, Amca, sevgisi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı