301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Temmuz 2021 - Perşembe 00:03 Bu haber 362 kez okundu
 
Minik Bayanlar Güreş Takımı’ndan Başkan Uludağ’a ziyaret
Minik Bayanlar Güreş Takımı’ndan Başkan Uludağ’a ziyaret
SPOR Haberi


Haziran 2021 tarihinde Antalya Kemer’de düzenlenen Minik Bayanlar Güreş Balkan ve Avrupa Şampiyonları takımı, kamp kadrosu belirleme seçimlerine katılan Halk Eğitim Kurumuna bağlı kurs hocalarından Cennet Erdoğan’ın yetiştirdiği öğrenciler birincilik, ikincilik ve üçüncülük alarak Türkiye dördüncüsü oldular. Bu sporcular Hocalarıyla birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Başkan Bilal Uludağ ise, “Spor en zahmetsiz bir eylem, çocuklar ve geleceğimiz için müthiş bir ivme, bütün çocuklar spora teşvik edilmeli, benim çocuklarımda spora ilgi gösteriyorlar, spor kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor” dedi.

Sarıçam Halk Eğitim Müdürlüğü desteği ile kurulan Minik Bayanlar Güreş Takımı başarıya doymuyor, hedef milli takıma girmek ve ülkeyi dünya çapında temsil etmek olduğunu kaydettiler. Minik bayan güreşçiler hocaları Halk Eğitim müdürü Alpaslan Akıllı, Varsaklar Dernek Başkanı Yusuf Umut, Dernek Başkan yardımcısı Cumali Şener, Varsaklar Derneği Bayan Güreş Takımı ve minik öğrencileriyle Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a nezaket ziyaretinde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Başkan Uludağ, minik konuklarına meyve suyu ikramında bulundu. Heyet fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Minik, Bayanlar, Güreş, Takımı’ndan, Başkan, Uludağ’a, ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı