301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Ekim 2021 - Pazartesi 21:59 Bu haber 361 kez okundu
 
Milli takım eski sporcularından Uğur Kılıç’ın hedefi büyük
Milli takım eski sporcularından Uğur Kılıç’ın hedefi büyük
SPOR Haberi


Kılıç; “Hentbol ailesini asla ayrım yapmadan kucaklayarak, daha büyük başarılara koşacağız”

Hentbol Federasyonu Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Uğur Kılıç, hentbol ailesini yakından tanıdığını, büyük hedef ve projeleri bulunduğunu belirterek, “Hentbol ailesini asla ayrım yapmadan kucaklayarak, daha büyük başarılara koşacağız” dedi.

Kılıç; 31 Ekim 2021 Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan Hentbol Federasyonu seçimleri için 4 yıldır çalışmalar yaptığını ifade ederek şunları söyledi:

“Çeşitli kulüplerde üst düzeyde hentbol oynadım. Daha sonra tüm sporcuların rüyası olan Milli Takımlarda 20 kez Ay-Yıldızlı formayı giydim. Bu nedenle hentbol ailesini yakından tanıyorum. Geçmiş dönemlerde de yönetimlerde yer aldım. Bu bağlamda kendimi şanslı görüyorum. Herkesin saygı duyacağı güçlü bir yönetim oluşturdum.

Hedefimiz; sporun temelini oluşturan okullar, kulüpler, hakem ve antrenörler ve yöneticilerle birlikte geniş ve güçlü bir aile olarak, elbirliğiyle hareket edeceğiz. Altyapı ve tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Hepsinden öte; kurumsallaşmaya özen göstereceğiz…”

160 DELEGE OY KULLANACAK

Hentbol Federasyonu Seçimleri’nde 160 delegenin oy kullanacağını, bunların büyük bölümüyle birebir görüşerek projelerini anlattığını belirten Kılıç; görüşmelerin olumlu geçtiğini, büyük ilgi gördüğünü ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Son yıllarda hentbol ailesi içerisinde dargınlıkların, hizipleşmenin ve kısır çekişmelerin yaşandığına tanık oldum. Eğer seçilirsem ilk işim; dargınlıkları bitirip, küslükleri sona erdirip, aile birliğini sağlamaya çalışacağım.

Asıl büyük hedefim; 1976 yılından günümüze dek Hentbolde Olimpiyatlara katılamadık. İyi bir hazırlık ve organizasyonla bu hedefimizi gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Türk sporcularına fırsat ve değer verilirse, bilimsel antrenman ve hazırlıkla neden olimpiyatlara katılmayalım?”

Kılıç şimdiden federasyona destek verecek sponsorlarla görüşmeler yaptığını, sponsor desteğiyle sporculara daha geniş imkanlar yaratmak istediklerini sözlerine ekledi.

TÜRE; “DEĞİŞİMDEN YANAYIZ”

Bünyelerinde 700’e yakın hentbol yönetici-sporcu-hakem-antrenör bulunduğuna dikkat çeken Hentbol Duayanler Platformu Başkanı Ahmet Türe; seçimde Kılıç’ı destekleyeceklerini söyledi.

Türe; Uğur Kılıç’ı kendilerine yakın bulduğunu, kendisinin çok donanımlı olduğunu iyi bildiklerini, en son Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan anısına yapılan turnuvada kendilerini yalnız bırakmadığını, ayrıca projelerini doğru bulduklarını kaydetti.

Değişimden yana olduklarını söyleyen Başkan Ahmet Türe, Duayenler Platformu Yöneticilerinden Ayhan Pala, Ayten Altun ve Kazım Tekin, federasyon seçimlerinde Uğur Kılıç’ın kazanması için çaba göstereceklerini dile getirdiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Milli, takım, eski, sporcularından, Uğur, Kılıç’ın, hedefi, büyük,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı