301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Ocak 2022 - Cuma 22:12 Bu haber 252 kez okundu
 
Milletvekili Dağlı’dan Kozan’a yeni adliye müjdesi
Milletvekili Dağlı’dan Kozan’a yeni adliye müjdesi
SİYASET Haberi


AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, İl Başkanı Mehmet Ay ve Kozan ilçe başkanı Yusuf Bilgili yönetim kurulu üyeleri ile birlikte muhtarlar ile bir araya geldi.

Kozan’da ilçe muhtarları ile bir araya gelen Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Kozan’a selamlarını ileterek 3 Ocak’ta ihalesi tamamlanan Yeni adliye binasının yapımı için askı sürecinin sürdüğü ardından yeni adliye için yapım aşamasına geçileceğini kaydetti.

Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, İl Koordinatörü Muhammed İslam Bünül, İl yönetim Kurulu üyesi Ahmet Eren, İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili ilçedeki muhtarlar ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

İlçede muhtarların taleplerini dinleyen Milletvekili Tamer Dağlı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün kozan ilçesine yeni yapılacak olan adliye binası için ihale sürecinin yapılıp askı sürecinin başladığını kaydetti.

Muhtarlar milletvekili Tamer Dağlı ve ekibine mahallelerinde ki  eksiklerin tamamlanması için taleplerde bulundu.

Toplantıda konuşan Ak Parti Milletvekili Tamer Dağlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pandemi sürecinin tüm dünyada etkili olmasına karşın Türkiye'nin yatırım ve savunma sanayi ile dünyada ülkeleri arasında yükselen güç olmaya devam ettiğini kaydetti. Dağlı konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da vatandaşlara söylediği bedava elektrik vaadini hatırlatarak Adana, Mersin İstanbul büyükşehir belediyelerinin kendilerinde olduğunu fakat hiçbir vatandaşa hiçbir hizmet gitmediğini Adana’da 3 bin kişinin büyükşehir belediyesinden işten çıkarıldığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı Muhalefetin PKK ve YPG’ninde içinde bulunduğunu destek ile Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmak için her yolu mübah gördüklerini ifade etti.

Türkiye'nin IMF'ye borcunun bitmesi ile başlayan 6-8 Ekim Kobani olaylarında vatandaşların HDP tarafından sokağa çağrılması,  Mit Kumpası, Gezi olayları, 17 -25 Aralık ve 15 Temmuz Hain darbe girişimlerine rağmen Türkiye'nin dimdik ayakta kaldığını ve hainlere meydan okuduğunu kaydeden Ay, ayrışmalara izin vermeden hep birlikte güçlü bir Türkiye  olma yolunda savunma sanayindeki yatırımlar ve terörle mücadele ile hızla ilerlendiğini kaydetti.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili Adana’nın ve Kozan’ın faydasına olan her yatırıma büyükşehir ve  Kozan belediyesi meclis üyeleri ile birlikte tüm çalışmalara olumlu yanıt verildiğini belirterek “ toplumda çalışmaların engellenmesine yönelik algı oluşturulmak istenmekte ve buna Cumhur ittifakı olarak asla izin vermeyeceklerini” söyledi.

Muhtarların talep ve önerileri ile süren toplantı hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Milletvekili, Dağlı’dan, Kozan’a, yeni, adliye, müjdesi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı