301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Eylül 2021 - Pazar 16:52 Bu haber 251 kez okundu
 
MHP İLE BASIN ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ UCUM’UN
MHP İLE BASIN ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ UCUM’UN
SİYASET Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Teşkilatı görev bölümü yaptı ve meslektaşımız Mustafa Ucum Basından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Tecrübeli gazeteci Mustafa Ucum, partisi ile yazılı ve görsel basın mensupları arasında sıcak diyalog kurmanın yanı sıra köprü vazifesi göreviyle de hem partisine hem de meslektaşlarına hizmet vermiş olacak.

UCUM’DAN TEŞEKKÜR

Partisinin şahsına gösterdiği teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Ucum, “Başta MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere İl Başkanımız Bünyamin Avcı'ya, Adana Milletvekilimiz Muharrem Varlı'ya, Yüreğir İlçe Başkanımız Tamer Yücel'e ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum.” dedi.

“YEREL BASIN ÖNEMLİ”

Ucum, partilerindeki çalışmaları ve faaliyetleri duyurmak adına yerel basının kendileri için büyük bir önem arz ettiğini de sözlerine ekleyerek, “MHP’de basına verilen değer büyüktür. Bana verilen görevle partimiz ve yerel basınımız arasında köprü vazifesi göreceğim. Tüm meslektaşlarımın desteğini istiyorum.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YÜCEL, “TANIŞACAĞIZ”

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel de yazılı ve görsel basının önemine değinerek,  "Partimizdeki her çalışmamızı basın mensupları ile paylaşarak kamuoyuna bilgi vereceğiz. Bu nedenle yerel basın bizim için çok önemlidir. Önümüzdeki günlerde bütün yerel gazeteleri ziyaret ederek hem tanışma hem de çalışma programımız hakkında bilgilendirme yapmayı planladık.” diye açıklamada bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni Yüreğir' de 1. Parti yapmayı hedeflediklerini de dile getiren Başkan Yücel, “ Yüreğir'in ve Yüreğir’de yaşayan vatandaşımızın gönlüne dokunacak çalışmalar içerisinde olacağız. Kamuoyunu bilgilendirmek ve basınla diyaloğumuzu geliştirmek için değerli Başkan Yardımcımız Mustafa Ucum'a büyük görevler düşüyor.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: MHP, İLE, BASIN, ARASINDA, KÖPRÜ, GÖREVİ, UCUM’UN,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı