301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Aralık 2021 - Cuma 21:30 Bu haber 313 kez okundu
 
MHP’den “Zamları geri alın” kampanyası!
MHP’den “Zamları geri alın” kampanyası!
SİYASET Haberi


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla tüm teşkilatlar sahaya çıkıyor…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, piyasada oluşan aşırı fiyat artışlarının gerçek değerine inmesi için Genel Merkezin başlattığı kampanya kapsamında sektör temsilcileriyle, firmalarla görüşeceklerini bildirdi.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan kampanya kapsamında bir dizi ziyaret turuna çıkıyor. Avcı, piyasadaki mal ve hizmetler için uygulanan aşırı fiyatların tekrar aşağı inmesi için sektör temsilcilerini ve firmaları ziyaret turuna başlıyor.

MHP’den teşkilatlara genelge…

MHP Genel Merkezi, piyasada pek çok üründe oluşan aşırı fiyat artışlarının, Hükümetin yeni ekonomik program kapsamında aldığı tedbirlerle döviz kurunda meydana gelen düşüşe paralel olarak tekrar aşağı çekilmesi için yurt genelinde kampanya ve çalışma başlattı. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın imzasıyla il ve ilçe teşkilatlarına gönderilen genelgede, çalışmanın yürütülmesi için, “MHP teşkilatları bulundukları il ve ilçelerde esnafla, üretici ve tüccar kesimiyle, süpermarketlerin yöneticileriyle, sanayicilerle bire bir temasa geçeceklerdir.” ifadesine yer verildi.

Başkan Avcı, ziyaret turuna çıkıyor…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, bu kapsamda Adana’da sanayi ve ticaret dünyasının temsilcilerini ziyaret turuna başlıyor. Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, Adana Esnaf Odaları Birliği yönetimlerini ve firmaları ziyaret edecek olan Avcı, fiyatların aşağı çekilmesini temin maksadıyla ekonominin nabzını tutan temsilcilerle, şirketlerle istişarede bulunacak.

İlk mesajı Devlet Bahçeli vermişti…

Avcı yaptığı açıklamada “Hükümetimizin aldığı tedbirler sonucunda döviz kuru aşağı çekilirken, vatandaşlarımız artan fiyatların da aynı şekilde geri alınmasını beklemektedir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi geçen hafta bu yönde açıklama yaparken, bununla yetinilmemiş ve MHP Genel Merkezimizce yayımlanan genelgeyle saha çalışması istenmiştir. Bu talimata istinaden bizler de Adana’da teşkilatlar olarak iş, ticaret, sanayi sektörlerini ve firmaları ziyarete başlıyoruz. Fiyatların olması gereken değerlere gelmesi için, kıymetli Oda Başkanlarımızı, değerli firmalarımızı ziyaret ederek, halkımızın beklentisini iletip, istişarede bulunacağız.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , MHP’den, “Zamları, geri, alın”, kampanyası!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı