301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Ocak 2022 - Cuma 22:14 Bu haber 573 kez okundu
 
MHP Adana “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”i izledi
MHP Adana “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”i izledi
KÜLTÜR SANAT Haberi


​​​​​​​MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, teşkilat başkanları ve yöneticilerle birlikte “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izledi. Sinema çıkışında açıklamada bulunan Avcı “Çok etkileyici. Mutlaka izlemek lazım. Aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyoruz.” dedi.

“KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN” FİLMİNİ İZLEDİLER

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, İl Divan Üyeleri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP İlçe Başkanları, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, il yöneticileri ve KAÇEP yöneticileriyle birlikte bir AVM’deki sinemada “Kesişme; İyi ki varsın Eren” filmini izledi.

FİLM, DUYGU YOĞUNLUĞU YAŞATTI

2017’de bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve O’nu korumaya çalışırken 41 kurşunla katledilen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikayesini konu alan film, tüm izleyicilerde duygu yoğunluğu yaşattı.

AVCI: MUTLAKA İZLEMEK LAZIM

Sinema çıkışı açıklamada bulunan Avcı “Çok duygulandıran, düşündüren ve hüzünlendiren bir film. Türkiye’yi bölmeye yemin etmiş vahşi terör örgütüne karşı Türk Ordusu’nun verdiği mücadele, yaşadığı bölgede bu mücadeleye destek olmaya çalışırken katledilen masum, fakir bir çocuk, O’nu kurtarmaya çalışırken 41 kurşunla şehit olan bir asker… Çok etkileyici. Mutlaka izlemek lazım. Aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyoruz.” diye konuştu.

“ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle ‘Teröristler sadece insanımızın değil, esasen tüm insanlığın ortak kan davalısı, ortak can düşmanıdır’. Devletimiz, tüm güvenlik güçlerimizi kullanarak içeride ve dışarıda teröristlere nefes aldırmıyor, terörle topyekûn mücadele ediyor. Allah onlardan razı olsun. Bu mücadelede Devletimize sonuna kadar güvenmeliyiz, sorumluluğumuza düşen alanlarda destek olmalıyız.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: MHP, Adana, “Kesişme;, İyi, ki, Varsın, Eren”i, izledi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı