301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Eylül 2022 - Salı 23:03 Bu haber 300 kez okundu
 
MHK Başkanı Küçükyılmaz; “Hakem ve gözlemcilere büyük önem veriyoruz”
MHK Başkanı Küçükyılmaz; “Hakem ve gözlemcilere büyük önem veriyoruz”
SPOR Haberi


Hentbol Federasyonu MHK; A, B ve C klasman hakem ve gözlemcileri açıkladı

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 18-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında Burdur’da yapılan 2022-2023 sezon öncesi seminerine katılan ve görev yapma hakkı kazanmış hakem ve gözlemcilerin klasmanları açıklandı.

Açıklamaya göre; Daha önceleri Adana’nın 1 olan A Klasman Gözlemci sayısı 4’e çıkarıldı. Adana’dan Mustafa Şeker, Ramazan Şanıvar, Bekir Kulbay ve Erol Gülümsek A klasman gözlemci oldu.Dilek Polat ise C klasman gözlemcisi olmayı başardı.

Ayrıca; Adanalı Tuğba Ayyıldız da A klasman hakemi olarak düdük çalacak.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Küçükyılmaz; hakem ve gözlemcilere büyük önem verdiklerini belirterek, “Hentbol maçlarının daha heyecanlı ve coşkulu geçmesinde hakem ve gözlemcilere büyük görev düşüyor. Onların eğitimine önem veriyoruz. Burdur’da yaptığımız 3 günlük seminerin Türk Hentbolüne katkı sağlayacağına inanıyorum.  Hentbolün tabana yayılması ve gelişmesinde hakem ve gözlemcilere büyük görev düşüyor. Onlar da bunun bilincinde davranıyor. Hedefimiz; Türk hakem ve gözlemcilerini Avrupa'da görev almalarını sağlamaktır” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: MHK, Başkanı, Küçükyılmaz;, “Hakem, ve, gözlemcilere, büyük, önem, veriyoruz”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı