301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Mart 2021 - Pazartesi 20:09 Bu haber 858 kez okundu
 
Mert; Emekliler de insanca yaşamayı hak ediyor
Mert; Emekliler de insanca yaşamayı hak ediyor
AKTUALİTE Haberi


İnşaat sektöründen emekli olan Mimar Abdurrahman Mert; Hedefinin sivil toplum kuruluşları, devlet kurumları, sivil toplum örgütleri, belediyeler hepsini harekete geçirerek, emeklilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışacakları sözünü veriyor.  Çocukların okul eğitiminde burs desteği, yerel yöneticilerle görüşerek, emekliler için proje üretmek, huzurevleri, tatil siteleri gibi yerlerden emeklilerinde yararlanması için çalışmalar yürüteceğini kaydetti. Tertemiz şaibesiz yönetim kurulu oluşturacağı sözünü veriyor. 
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Yüreğir Şube Başkan Adayı Abdurrahman Mert, amacının emeklilerin hak ve menfaatlerini korumak, daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamak, her türlü yardımlaşmayı, sosyal ve kültürel faaliyetleri yaygınlaştırmak, kaynaşmayı sağlamak olduğunu altını özenli çizdi. Özellikle Tübraş yetkilileriyle görüşerek, emeklilere ucuz tüp desteği de sağlayacaklarının altını özenle çizdi. Bunun için tüp bayiisi açacaklarını da sözlerine ekledi. 


Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Yüreğir Şube Başkan adayı Abdurrahman Mert, Hedefinin sivil toplum kuruluşlarını, devlet kurumlarını, Sivil toplum Örgütlerini ve bütün belediyeleri  harekete geçirerek, emeklilerin hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu söyledi. 
Çocukların okul eğitimi için burs desteği sağlamak, yerel yöneticilerle görüşerek, emekliler için proje üretmek, huzurevleri, tatil siteleri  ve ucuz tüp temin edeceklerini, emeklilerinde yararlanması için çalışmalar yürüteceğini kaydetti. Emeklilerin kamu hastanelerinden daha iyi hizmet alabilmelerini sağlamak için, hastanelerde emekli danışma birimi oluşturmak, Emekli evleri yaptırmak olduğunu sözlerine ekledi. 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Yüreğir Şube Başkan adayı Abdurrahman Mertş; Geniş bahçeli emekli lokali, düğün, sünnet gibi etkinlikleri ücretsiz yaptırmak için projelerini yaptırdığını kaydetti.
Mert; “Emekli arkadaşların hakkını hiç edenlerden, emekliyi rant kapısı olarak görmekten, emekli üzerinden haksız kazanç sağlayanlardan, emekliyi mağdur edenlerden adalet önünde hesaplaşacağız. Biz tertemiz şaibesiz bir yönetimle geliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Mert;, Emekliler, de, insanca, yaşamayı, hak, ediyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı