301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Haziran 2021 - Cumartesi 12:54 Bu haber 800 kez okundu
 
Melike ile Eyüp muratlarına erdi
Melike ile Eyüp muratlarına erdi
MAGAZİN Haberi


Hatice ve Ergün Yüce çiftinin ilk göz ağrıları evlatları Eyüp Yüce, Adana’nın güzel kızlarından Melike Tekeli ile Turgut Özal Bulvarı’nda olan Ludance Vip düğün salonunda, yakınları, akrabaları, komşuları, ailelerin katılımıyla 3 Haziran 2021 günü coşkulu bir düğünle dünyaevine girdi. 


Oğlan tarafı Ergün ve Hatice Yüce salonun kapısında davetlileri tek tek karşılayıp ilgilendiler.  Damat Eyüp ve gelin Melike salona girdiğinde, salonda alkış tufanı koptu. damadın ve gelinin arkadaşları da bu mutlu çifti pistte yalnız bırakmadı. Eyüp Yüce Harmandalı ve Zeybek karışımı dansıyla salondakilerini büyüledi. Müziğin coşkusu ile kayınvalide Hatice Yüce pistten hiç ayrılmadı. Düğün geç vakitlere kadar sürdü ve sonra takı merasimine geçildi. Pandemi kısıtlaması olmasına rağmen, katılım epeyce vardı. Doruk gazetesi olarak bizde çifte mutluluklar diliyoruz.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Melike, ile, Eyüp, muratlarına, erdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı