301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Nisan 2021 - Perşembe 17:36 Bu haber 423 kez okundu
 
Meclis oturumlarında teşvikten yararlanma yarışı
Meclis oturumlarında teşvikten yararlanma yarışı
ADANA Haberi


İlçelerin mahalleleri kırsal köy statüsüne alınmak için meclisten onay aldılar

23 Aralık 2020 tarihinde yürürlüğe giren yasa gereğince ilçelerin mahallelerinin teşvikten yararlanmak amacıyla kırsal köy statüsüne alınmalarına yönelik Adana’nın ilçelerinden gelen teklifler Büyükşehir Belediyesi’nin meclisinde görüşülerek kabul edildi. Bu kararla mahalleler devletin teşvikinden yararlanabilecekler.

KARAİSALI, ÇUKUROVA, SARIÇAM VE SEYHAN SIRADA

Dün yapılan belediye meclis oturumunda Saimbeyli’nin 25, Kozan’ın 88, Pozantı’nın 18 mahallesi ile Tufanbeyli’nin mahalleleri kırsal köy statüsüne alındılar. Karaisalı’nın 59 mahallesi için komisyona sevk edilen madde ise çözülmesi gereken ince ayrıntılar nedeniyle görüşülüp karara bağlanmadığı için meclise getirilip oylanamadı. Bu arada Çukurova ve Sarıçam’ın mahallerine yönelik teklifin yine komisyonda beklediği öğrenildi. Seyhan Belediyesi ise mahallerine ait teklifi meclise sundu. Seyhan’ın teklifi Cuma gününe kadar diğer ilçelerle birlikte komisyondan geçerek meclise getirilerek oylanacak. Bu haliyle çıkan meclis kararı İçişleri Bakanlığı’nın onayına gönderilip akabinde teşviklerden yararlanma hakkını kazanacak.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Meclis, oturumlarında, teşvikten, yararlanma, yarışı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı