301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Ekim 2021 - Salı 23:11 Bu haber 360 kez okundu
 
LEZZET FESTİVALİNDE KADIN ELİ LEZZET ŞÖLENİ
LEZZET FESTİVALİNDE KADIN ELİ LEZZET ŞÖLENİ
GÜNDEM Haberi


ADANA LEZZET FESTİVALİNDE CEYHAN BELEDİYESİ EN GÖZDE YERİNİ ALDI

Coğrafya Lezzettir temasıyla bu yıl kapılarını açan 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivalinde "Kadın Eli Lezzetleri" ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başardı.

5. Uluslararası Adana Lezzet Festivalinde, Ceyhan Belediyesi "Yerel Lezzetler" misafirlerin yoğun ilgisini çekti. Dünyanın dört bir tarafından gelen katılımcıların, şeflerin bizzat uğrak yeri olduğu Adana'da  bu yıl da yoğun ilgi ile karşılandı. Ceyhan Belediyesinin kurmuş olduğu stantta vatandaşları güzel bir şekilde ağırladıklarını söyleyen Başkan Erdem; " Vatandaşlarımız Ceyhan'ımızın birbirinden güzel lezzetlerini tatma fırsatı buldular" dedi.

 

"Önümüzdeki yıl aynı coşku ile buradayız"

Katılımcılarla tek tek ilgilenen Ceyhan Belediye Başkanı Erdem;" 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivalinde Ceyhan Belediyesi olarak en gözde yerde yerimizi aldık. Vatandaşlarımıza Ceyhan'ımızın en önde gelen yemeklerini tatma fırsatı buldular. Oyunlarla, halaylar eğlenceli bir üç gün geçirdik. Her yıl daha da güzel geçmesini temenni eder, festivalde emeği geçen belediyelerimize ve odalarımız başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımıza, basınımıza ve şehrimizdeki gastronomi dünyasına hizmet eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: LEZZET, FESTİVALİNDE, KADIN, ELİ, LEZZET, ŞÖLENİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı