301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 20:48 Bu haber 307 kez okundu
 
KÜSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Adana'da yapıldı
KÜSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Adana'da yapıldı
EKONOMİ Haberi


Adana’da oluşturulan Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu, Vali Yardımcısı Zafer Öz başkanlığında toplandı.

Adana'da da valiliğin koordinesinde Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu oluşturularak Vali Yardımcısı Zafer Öz başkanlığında Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantı Vali Yardımcısı Zafer Öz'ün açılış konuşmasının ardından, genel değerlendirme, Covid-19 öncesi ve sonrası ilin sanayi durumu, ithalat ihracat ve destekler ile ilgili gündem konuları görüşüldü.

Toplantıda kurul üyelerine, 2 Adam Yazılım Genel Müdürü Orhan Osman Tekin tarafından başarı öyküleri, Lara Cam ve Ortadoğu Alüminyum, Lara Cam ve Ortadoğu Alüminyum Firma Yetkilisi Ahmet Arslan tarafından faaliyetleri ve projeleri hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi.

İlin sanayi ve teknoloji verileri güvenli ve sürdürülebilir şekilde kayıt almak konusuyla ile ilgili Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü Sanayi ve Yatırımlar Şube Müdürü Orhan Bilici,  Adana Sanayisinin gelişimine yönelik yapılabilecek çalışmalar, dijitalleşme ve dış ticaretle ile Sanayi Kampüsü bünyesinde faaliyete geçecek olan model fabrika ve yenilik merkezi ile ilgili Adana'daki çalışmalar hakkında Adana Sanayi Odası Genel Sekreteri Bora Kocaman, ulusal ve uluslararası teşvik ve destekler ile ilgili KOSGEB Adana İl Müdürü Mehmet Eren, Çukurova Kalkınma Ajansı destekleri ile ilgili Adana Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Tüker Dölekoğlu, tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Moderatörlüğünü, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü Teknoloji Şubesi Şube Müdür Vekili Başak Başel yaptığı toplantıda, kurul üyelerinin görüş, öneri ve değerlendirmeleri karar altına alındı.

 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına verilen görev ve yetkiler çerçevesinde hazırlanan “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Taşra Teşkilatı Yönetmeliği” 9 Ekim 2020 tarihinde yürürlüğe girdi. Yönetmelik gereği illerde Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu oluşturuldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: KÜSİ, İl, Planlama, ve, Geliştirme, Kurulu, Toplantısı, Adana'da, yapıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı