301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Eylül 2021 - Çarşamba 21:26 Bu haber 278 kez okundu
 
Kozan’da yaz spor kurslarına yoğun ilgi
Kozan’da yaz spor kurslarına yoğun ilgi
SPOR Haberi


Kozan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara katılan yetişkinler, gençler ve çocuklar yazın spor yapmanın ve sağlıklı yaşamanın keyfini çıkardı.

Kozan’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ilçe müdürlüğü tarafından açılan yaz kurslarının kapanış programı yapıldı. Programa Kaymakam Şafak Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, İlçe Gençlik Spor Müdürü Kürşad Gültekin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut, Kozan Gençlik Merkezi Müdürü Halil Karadağlı sporcular ve aileleri katıldı.

Kaymakam Şafak Gürçam, Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içinde yaz boyunca halka yoğun şekilde kurslara katılacak şekilde fırsat planladıklarını ifade ederek, "Bugün de artık yavaş yavaş yaz sonu olması sebebiyle bazı kurslarımız sonlanıyor, bazı kurslar yeni başlıyor. Yüzme kursumuz bu sene ilk kez seyyar havuz getirtildi. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tüm Türkiye çapında uyguladığı proje. Yaklaşık 3 bin öğrencimiz yüzme kursuna katıldı. Yüzme bilmeyen yüzme öğrendi. Yüzme bilenler yüzdüler, spor yapmış oldular. Bunun haricinde polislik, uzmanlık ve BESYO sınavlarına hazırlananlara sahamızı açtık. Vatandaşlarımıza spor yapma amaçlı tesislerimizi açık tuttuk. Onun haricinde spor salonumuzda basketbol, karate ve benzeri sporlarımızı halka açtık. Tesislerimiz yaz boyu 10 bin kişiye spor anlamında hizmet verdi. Gençlerimizin, insanlarımızın spor yapması, spora önem vermesi bizleri mutlu ediyor. İnşallah kış sezonunda da bu hızla ve kalitede spor imkânı sunmaya devam ederiz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kozan’da, yaz, spor, kurslarına, yoğun, ilgi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı