301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Mart 2023 - Çarşamba 17:57 Bu haber 221 kez okundu
 
Köseoğlu’na büyük onur
Köseoğlu’na büyük onur
SPOR Haberi


Depremde kardeşi ve yeğenleri dahil 9 yakınını kaybeden milli rekortmen yüzücü Kamil Köseoğlu ile Avrupa Masterlar Yüzme Yarışları’nda dereceler yapan Galatasaraylı Özlem Ör’e; “Aquamasters Sportmenlik ve Başarı Ödülü” verildi.

Aqumasters Yönetim Kurulu Başkanı Demirel; “Ekibimizle büyük bir titizlikle belirlediğimiz “Yılın Sporcuları”nı erkeklerde Kamil Köseoğlu, bayanlarda Özlem Ör layık görüldü” dedi.

Aqumasters Yönetimi tarafından 8 yıldan bu yana düzenli olarak verilen “Aqumasters Sportmenlik ve Başarı Ödülü” alan sporcular belirlendi.

Aqumasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel, “8 yıldan bu yana ekibimizle büyük bir titizlikle belirlediğimiz “Yılın Sporcuları”nı erkeklerde Kamil Köseoğlu, bayanlarda Özlem Ör layık görüldü” dedi.

Demirel; 2019 yılı itibariyle sporcuların;

- Yüzme sporuna olan aidiyetleri, tutkuları ve yetenekleri,

- İstikrarlı ve gelişim gösteren performansları,

- Diğer sporculara ve özellikle gençlere örnek teşkil eden rol model bir sporcu olmaları,

- Sportmenlikleri, sporun evrensel değerlerini, ilke ve kurallarını benimsemeleri ve sahip çıkmaları,

- Çevresi tarafından sevgi ve saygı duyulan bir sporcu olma özellikleri dikkate alınarak,

Olimpik değerleri bir dünya görüşü, bir yaşam tarzı olarak yaygınlaştırmak ve bu alanda topluma örnek sporcuları gündeme taşımak amacıyla “Aquamasters Sportmenlik ve Başarı Ödülleri” verilmeye başlandığını söyledi.

BU YILKİ ÖDÜLLER METİN DURUK ADINA VERİLECEK

Demirel konuşmasında şu görüşlere yer verdi;

“2022 yılının “Aquamasters Sportmenlik ve Başarı Ödülleri” aynı yıl kaybettiğimiz sportmen bir ruh taşıyan sevgili dostumuz, değerli sanayici ve iş insanı Sayın Metin Duruk adıyla takdim edilecektir.

Kendisini saygıyla anıyor, ilk günden beri şampiyonalarımızı destekleyen, su ve meyve suyu partnerimiz Aroma Ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“Metin Duruk Sportmenlik ve Başarı Ödülleri” kriterlerini bünyesinde barındırması, azim, disiplin ve aidiyet dolu çalışmalarla yakaladığı sportif başarıları ve sportmenlik anlayışı ile değerli sporcularımız Kamil Köseoğlu erkekler kategorisinde; Galatasaray Kulübü’nden Özlem Ör ise kadınlar kategorisinde 2022 yılı “Metin Duruk Sportmenlik ve Başarı Ödülünü” almaya hak kazanmıştır. Ödüller Antalya’da düzenlenecek olan, 18. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonalarında düzenlenecek özel bir törenle takdim edilecektir.

Değerli sporcumuzu gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

KÖSEOĞLU; “BU ÖDÜL ACIMI HAFİFLETTİ”

Milli rekortmen yüzücü Kamil Köseoğlu Aqumasters Sportmenlik ve Başarı Ödülü’ne layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadığını, bu ödülün deprem felaketi nedeniyle yaşadığı acıyı hafiflettiğini belirterek, “Ödülü tüm depremzedeler adına alacağım” dedi.

Köseoğlu; depremde kardeşi ve yeğenleri dahil 9 yakınını kaybettiğini, 30 yılı aşkın bir sürede yaptığı öğretmenlik ve kulüp antrenörlüğünde 20’den fazla kadın ve erkek sporcuyu milli takıma kazandırdığını, 65 yaşında olmasına rağmen Masterlarda büyük bir keyifle yarışlara katılarak, rekorlar kırdığını belirterek, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Köseoğlu’na, büyük, onur,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı