301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Kasım 2022 - Cumartesi 20:59 Bu haber 381 kez okundu
 
KOMTERA TEKNOLOJİNİN BAŞARISI ÜLKE SINIRLARINI AŞIYOR!
KOMTERA TEKNOLOJİNİN BAŞARISI ÜLKE SINIRLARINI AŞIYOR!
TEKNOLOJİ Haberi


KOMTERA TEKNOLOJİ "YILIN EN İYİ İŞ ORTAĞI" SEÇİLDİ!

Komtera Teknoloji, Trellix’in düzenlediği ‘’Better Together Partner Summit’’ etkinliğinde sadece Türkiye’nin değil Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın ‘’Yılın En İyi İş Ortağı” ödülünü kazanarak bilişim sektöründe bir ilke imza attı.

 

Komtera Teknoloji, Trellix ile ‘’Better Together Partner Summit’’ etkinliğinde sadece Türkiye değil, EMEA ülkeleri çapında “Yılın En İyi İş Ortağı” ödülünü kazanarak bilişim sektöründe büyük bir başarıya imza attı. Sektördeki 20 yılı aşkın tecrübesi ve güvenlik çözümleri alanındaki uzmanlığı ile distribütörü olduğu global ölçekteki lider markaların çözümlerini, katma değerli hizmetleri sayesinde daha ileriye taşımayı hedefleyen Komtera Teknoloji’nin Satış Direktörü Gürsel Tursun, sektörde elde edilen büyük başarının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

 

‘’Distribütörü Olduğumuz Markalar İle Fark Yaratmaya Devam Edeceğiz!’’

Ülke çapındaki binlerce küçük işletme ve kurumsal hesaba ulaşan bayi ağı sayesinde siber güvenliğin merkezi Komtera Teknoloji, BT güvenliği ve veri kurtarma alanlarında profesyonel ürünler, çözümler ve hizmetler sunuyor. ‘’Better Together Partner Summit’’ etkinliğinde hem Türkiye’de hem de EMEA ülkeleri kapsamında ‘’Yılın En İyi İş Ortağı” ödülüne layık görülen Komtera Teknoloji’nin Satış Direktörü Gürsel Tursun, ‘’Komtera Teknoloji olarak bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte hem iş ortaklarımızın hem de kullanıcılarımızın yanında olmayı ve omuz omuza iş geliştirmeyi sürdüreceğiz. Üreticilerimizin güven ve verimliliğini sağlamak bizim için her zaman ön planda olmuş ve olmaya devam edecektir. Bu bağlamda bizler de yeni talepler oluşturma yolunda değer yaratıp, müşterilerimizin hedef pazarlara erişimlerini kolaylaştırarak onlara desteklerimizi sunmayı ilke haline getireceğiz.’’ ifadelerinde bulunuyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: KOMTERA, TEKNOLOJİNİN, BAŞARISI, ÜLKE, SINIRLARINI, AŞIYOR!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı