301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Eylül 2021 - Pazar 23:34 Bu haber 250 kez okundu
 
Kocaispir: Yüreğir projelerle büyüyor
Kocaispir: Yüreğir projelerle büyüyor
GÜNDEM Haberi


Yüreğir İlçesi’ne son dönemde yaptığı farklı projelerle ilçenin tanıtımına büyük katkılar koyan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bu projelerin ilerleyen zamanlarda devam ederek süreceğini söyledi.

Yüreğir İlçesi’ne son dönemde yaptığı farklı projelerle ilçenin tanıtımına büyük katkılar koyan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bu projelerin ilerleyen zamanlarda devam ederek süreceğini söyledi.

Yüreğir Belediyesi tarafından son yıllarda çok sayıda farklı projeler hayata geçirildi. Bu projelerin içerisinde ters ev, arabada sinema keyfi, çocuk su parkları ve daha birçok proje yer alıyor. Her geçen gün vatandaşların ilgisinin arttığı bu projeler ilçenin tanıtımına ciddi katkılar koyuyor. İlçede hayata geçirilen projelerin yanı sıra devam eden projeler bulunuyor. Bu yeni projelerden merakla bekleneni ise Gastronomi Merkezi Projesi.

BAŞKAN KOCAİSPİR SORULARIMIZI YANITLADI

İlçede yapılan projeler ve yapılması planlanan projelerle ilgili Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir sorularımızı yanıtladı. Özellikle Ters Ev Projesi’nin ilçenin tanıtımına ciddi katkılar koyduğunu anlatan Başkan Kocaispir, Millet Bahçesi’nin içerisinde bulunan ters evin önemli ziyaretçi sayısına ulaştığına dikkat çekti. Başkan Kocaispir, Millet Bahçesi’nin yanındaki fidanlığı alarak diğer illerden gelen vatandaşların daha rahat gezecekleri yer haline getireceklerini belirtti.

GASTRONOMİ ÇARŞISI PROJESİ

Adana ve Yüreğirlilerin merakla bekledikleri Gastronomi Çarşısı Projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Kocaispir, “Adana’ya gastronomi merkezi kuracağız. Gastronomi çarşısında kadın üretim kooperatifleri veya üretim kooperatifleri gelip kendi ürünlerini satabilecekler, ürünlerini anlatabilecekler. Butik dükkanlar kuracağız. Vatandaşlarla kooperatif ürünlerini buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

TOPLANTI YAPILACAK ALANLARI YAPACAĞIZ

Çocuk oyun parkı, çocuk köyü, trafik park gibi projelerin çalışmasını yaptıklarını söyleyen Başkan Kocaispir, “Çocuk oyun pakı, çocuk köyü, trafik park gibi projelerin çalışmasını yapıyoruz. Toplantı yapılacak alanları yapacağız. İnsanlar aileleriyle gelip güzel bir gün geçirecekleri bir yer hale getireceğiz. Ters ev ile ilgili önemli ziyaretler gerçekleşti.” diye konuştu.

21 PARK YAPTIK

Göreve geldiklerinden beri 21 park yaptıklarını ve 22. Parkı yapmak için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Kocaispir, “Göreve geldiğimizden beri 21 tane park yaptık ilçemize, 30 yıl boyunca 141 tane toplam park yapılmış. En az 10 tane daha yapmayı planlıyoruz. Sokak sağlıklaştırmaları yapıyoruz. Elektrik telefon hatlarını yerin altına alıyoruz. Bina cepheleri boyanacak, tek tip tabelaya geçeceğiz. Dekoratif aydınlatma direkleri dikiyoruz. Sokakları çiçeklendiriyoruz.” dedi.

İNSANLARIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAĞI İŞLER YAPACAĞIZ.

İnsanların Yüreğir’de olmaktan keyif alacaklarını belirten Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de insanların hayatlarını kolaylaştıracağı işler yapacağız. İnsanlar keyif alacaklar Yüreğir’de olmaktan. Kahvesini içebileceği, çocuğuyla, ailesiyle gezebileceği güzel sokaklar yapacağız. Ben sinemasever birisiyim. Biz geldiğimiz günden beri pandemiye rağmen arabada sinema etkinliği yaptık.  Adana’ya mal olan bir etkinlik oldu.” şeklinde konuştu. 

ETKİNLİKLER

Başkan Kocaispir Kültürel etkinlikler yapmaya devam ettiklerini anımsatarak, “Kültürel etkinlikler yapıyoruz. Her Cuma ilçemizden bir okulumuzu Yüreğir Kültür Merkezi'mizde 'Sinema Keyfi'nde buluşuyoruz. Kültürevlerimiz 7'den 70'e yaklaşık 90 farklı branşta hobi, meslek ve beceri kurslarıyla hayat boyu öğrenme merkezleri olmaya devam ediyor. Yaz akşamlarının en güzel eğlencesi dev ekranda açık hava sinema etkinlikleri yapıyoruz.” dedi.

İLGİ ODAĞI

Ters evin ilgi odağı olduğunu vurgulayan Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, “Ters eve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi artarak devam ediyor. Adana’nın yanı sıra farklı illerden gelen vatandaşlarımızın da uğrak yeri oldu. Bunun yanı sıra bölgemizde faaliyet gösteren anaokulu ve kreşlerimizde eğitim gören çocuklarımız da ters evi ziyaret ediyorlar. Yüreğir’de insana dokunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kocaispir:, Yüreğir, projelerle, büyüyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı