301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Nisan 2021 - Çarşamba 17:41 Bu haber 1184 kez okundu
 
Kocaispir ÇGC’de
Kocaispir ÇGC’de
ADANA Haberi


Yüreğir Belediyesi’nin çalışmaları ve yerel basının sorunları ele alındı

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’ne gelerek Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette güncel konular değerlendirilirken, Başkan Mehmet Fatih Kocaispir Yüreğir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kocaispir; ‘Bizim derdimiz insan’ sloganıyla yola çıktıklarını, geride kalan hizmet döneminde ‘Belediyeniz yanınızda’ uygulamasını hayata geçirdiklerini belirterek, Yüreğir halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Gelişmekte olan Yüreğir’i cazibe merkezi haline getirme çabasında olduklarını söyleyen Kocaispir; yerel yönetim olarak sürdürdükleri projeler hakkında da bilgi verdi. İlçenin sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik gelişmesine katkı koymak istediklerini söyleyen Kocaispir; ilçede eksikliği hissedilen projeleri en kısa zamanda hayata geçireceklerini, Belediye Meclis üyeleriyle uyum içerisinde çalıştıklarını, temel amaçlarının hizmet olduğunu söyledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir; pandemi nedeniyle toplumun tüm kesimlerinin bazı sıkıntıları olduğuna dikkat çekerek, Anadolu basınının kepenk kapatma noktasına gerilediğini ifade etti.

Başkan Esendemir; halkla yöneticiler arasında köprü görevi gören, vatandaşın taleplerinin yöneticilere ulaşmasına katkı sağlayan basın yayın organlarının yerel yönetimler tarafından desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Ziyarete; ÇGC Başkan Vekili Mustafa Özke, Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy, Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer, Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri, Mali Sekreter Murat Yonat, Mali Sekreter Yardımcısı Hüseyin Arat, Yönetim Kurulu Üyeleri Vahap Ünkat, Mustafa Akköse ve Mutlu Mete de katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Kocaispir, ÇGC’de,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı