301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Ağustos 2021 - Pazar 22:28 Bu haber 562 kez okundu
 
Kızıldağ Yaylası Ahmet Şafak ile coştu
Kızıldağ Yaylası Ahmet Şafak ile coştu
MAGAZİN Haberi


536. Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri kapsamında düzenlenen şenliklerin ikinci gününde Kızıldağ Yaylası sakinleri Ahmet Şafak ile coştu.

Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı 1600 rakımlı Kızıldağ Yaylasının Lahanalık mevkisinde düzenlenen açık hava konserinin ilk gününde Latif Doğan, Ümran Gülcan, Ömer Bulut, Metin Şirinkaya ve Muhittin Seçen sahne aldı.

2. Gün Şenliklerde ise, Ahmet Şafak, Alperen Kekilli, Belen Gökçe, Burçe Bozkurt ve Sadi Öztürk konser verdi.

Sahneye son çıkan Ahmet Şafak, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Ahmet Şafak, “Milletimizin bölünmez bütünlüğü yolunda var olan kararlılığımızdan dolayı çok mutluyum. Bu kararlı tutumumuzu Allah’ım var eylesin. Her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Yayladaki bu topluluğu alkışladığını söyleyen Ahmet Şafak, “Allah birlik ve beraberliğimiz daim eylesin” dileğinde bulundu.

Ahmet Şafak, gece saat 24.00’e kadar devam eden bu etkinliklere destek veren belediye başkanlarına ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek sahneden ayrıldı.

Konsere Cumhur İttifakına bağlı belediyelerin başkanları ile Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Kızıldağ Güreş Ağası Hüseyin Sözlü katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kızıldağ, Yaylası, Ahmet, Şafak, ile, coştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı