301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Eylül 2022 - Cumartesi 21:36 Bu haber 241 kez okundu
 
Kızılay ile eğitime bir kandil ol
Kızılay ile eğitime bir kandil ol
EĞİTİM Haberi


Kızılay, başlattığı “Eğitime bağış geleceğe yatırım” kampanyasıyla, devlet okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ışık oluyor.

“Nerde bir ihtiyaç olsa Kızılay orda” sloganıyla hizmetlerini sürdüren Türk Kızılay’ı eğitime destek kampanyası başlattı.

Kızılay Genel Sekreteri Ramazan Saygılı’nın duyurduğu kampanya ile geleceğin mirasçısı olan gençlerin eğitim- öğretim yılında ihtiyaç duyacağı araç gereç temin edilecek.

“Eğitime destek vererek yüreklerde Kandil yakalım” sözleriyle iş dünyasına ve sivil toplum kuruluşlarına seslenen Saygılı, “ Her şey iyi bir eğitimle başlar. Yetişen nesil, geleceğimizin mirasçısı vatanımızın teminatıdır. Kitaplarını devletin karşıladığı öğrencilerimizin tek ihtiyacı kitap değil. Kalem, defter, çanta, silgi gibi birçok kaleme ihtiyaç duyan öğrencilerimize destek olmak İçin kolları sıvadık. Gün birlik günüdür, gün birbirimize destek olma günüdür. Öğrencilere, gençlere yapılan yatırım en büyük en önemli yatırımdır.” dedi.

Kırtasiye malzemelerinin ailelerin bütçesine büyük bir yük olduğunu, öğrencilerin de en önemli ihtiyaçlarından olduğunu kaydeden Saygılı, “milletimizin iyilik eli olan Kızılay, şimdi öğrencilerimize iyilik olmak, yollarında ışık olmak için yola çıktı. gönüllüol.org adresine ve Kızılay’ın hesaplarına yapacağınız 250 TL’lik bağışla bir öğrencinin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Ramazan Saygılı açıklamasında “Tüm Kızılay dostlarını iyilikle yarışmaya davet ediyorum. Kalem, defter gibi kırtasiye ihtiyaçları bağışı tüm Kızılay şubelerimize yapılabilir” diyerek Kızılay’ın eğitime destek köprüsüne katılma çağrısında bulundu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kızılay, ile, eğitime, bir, kandil, ol,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı