301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Aralık 2021 - Cuma 21:22 Bu haber 251 kez okundu
 
Kılıçdaroğlu sazı eline aldı
Kılıçdaroğlu sazı eline aldı
SİYASET Haberi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Liderine bağlama hediye etti

Adana’da bir açılış ve bazı toplantılara katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin 7’nci toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende Başkan Soner Çetin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na bağlama hediye etti. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada gençlere seslenerek, “Gençlere güveniyorum, sizler Türkiye’nin kaderini değiştireceksiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nce düzenlenen 7’nci Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katıldı.

Çukurova Belediyesinin hizmete açtığı Adana Lezzetleri Çarşısında yapılan törende konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu gençlere seslendi. İktidara geldikten sonra Türkiye’de huzuru, barışı, kardeşliği ve dostluğu sağlayacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin inancıyla, kimliğiyle ve yaşam tarzıyla siyaset yapılmasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin Türkiye’nin kaderini değiştireceğini vurguladığı konuşmasına şöyle devam etti:

GENÇLER ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

“Gençlere inancım tamdır. Bu ülkenin kaderini değiştireceğiz; Türkiye’de barışı kardeşliği, huzuru ve dostluğu sağlayacağız. Herkesin kimliğine, inancına, yaşam tarzına saygı göstereceğiz. Tek amacımız bayrağımızı onurla göndere çekmek, vatanın her alanını zenginleştirmek. Huzur içinde bir Türkiye inşa edeceğiz. Gençlerin temel özelliği özgürlüklerine düşkün olmalarıdır. Dolayısıyla gençler bir tweet atarken veya Facebook sayfalarında bir şeyler yazarken 'Başım belaya girer mi?' diye endişeye kapılıyorlar. Gençlere sunu söylüyorum; sevgili gençler oyunuzu demokrasiden, özgürlüklerden yana kullanın, bu oyu kullandığınız zaman Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz, benim size sözüm sözdür. Oyunuzu vereceksiniz, özgürce eleştireceksiniz özgürce. Temel görev oy kullanmaya gitmek, temel görev Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak, temel görev Millet İttifakı'nın daha güçlü bir şekilde iktidar olması için mücadele etmek, bunu yaptığınız zaman göreceksiniz Türkiye, bölgesinin de en güçlü devleti olacak ve özgürlüğün ne olduğunu hep beraber yaşayacaksınız. İstediğiniz tweeti atacaksınız, istediğiniz şekilde beni eleştirebileceksiniz. Diyeceksiniz ki 'Ben özgürlükten yanayım, haktan, hukuktan yanayım ve en önemlisi ben adaletten yanayım' diyeceksiniz.

CHP’li belediyelerin tıkır tıkır çalıştığını anlatan CHP Lideri, bu durumun birileri tarafından hazmedilemediğini söyledi.

BELEDİYELERİMİZ GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da Türkiye’nin her yerindeki CHP’li belediyelerin olağanüstü güzel hizmetler yaptığını belirterek, “Belediyelerimiz sadece bunları yapmıyor vatandaşların her sorununda yanında yer alıyor. Bu bizim için bir gurur meselesidir. Ben de Soner Başkanımızı bu güzel hizmetler için kutluyorum” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJELER ÜRETTİK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu söyledi. CHP Lideri için “Türkiye’nin umudu” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bizi kırmayıp bu güzel törene katıldığı için sonsuz teşekkür ediyorum. Göreve geldikten sonra 7 ay sonra toplu açılış törenleri yapmaya başladık. Ondan sonra aksatmadan her yıl toplu açılış törenleri yaptık. Sizlere vadettiğimiz ne varsa hepsini yaptık. Türkiye’ye örnek projeler ürettik. Bugün de örnek projelerden bazılarını hizmete açıyoruz. Bu çalışmalarımız devam ediyoruz. Bugün 7’nci, 2022’de 8’inci, 2023’te 9’uncu, 2024’te de 10’uncu toplu açılış töreni yapacağız ve Sayın Genel Başkanımızı yine aramızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

SONER ÇETİN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Törende ayrıca Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülşen Akgöz Mola Evi için, Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu da Türkan Bebek Parkı için Başkan Soner Çetin’e teşekkürlerini ifade eden birer konuşma yaptık.

KILIÇDAROĞLU’NA BAĞLAMA HEDİYE ETTİ

Konuşmaların ardından Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kiliçdaroğlu'na bağlama, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Selçuk Esmen de voleybol takımının formasını hediye etti. Başkan Soner Çetin, Kılıçdaroğlu’na bağlama hediye ettikten sonra “Genel Başkanımız sazı eline aldı” ifadesini kullandı. Hediye takdiminin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler açılış kurdelesini birlikte kestiğinde alanda bulunan binlerce kişi büyük coşku yaşadı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kılıçdaroğlu, sazı, eline, aldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı