301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Mart 2021 - Çarşamba 16:03 Bu haber 1108 kez okundu
 
Kenan online kız istedi
Kenan online kız istedi
MAGAZİN Haberi


Türk Telekom, 81 ilde milyonlarca eve sunduğu internet hizmetini ‘online kız isteme’ konseptli yeni reklam filmiyle ekranlara getiriyor. Ailelerin Türkiye’nin dört bir yanından internet üzerinden katıldığı kız isteme törenini konu alan filmde Kenan İmirzalıoğlu rol alıyor.

İnsan odaklı yaklaşımıyla Türk Telekom, “81 ilde, milyonlarca evde” değerli htirmek için internet yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Evde internet müşteri sayısıyla Türkiye internet pazarındaki liderliğini sürdüren Türk Telekom, eğitimden eğlenceye, işten sosyal yaşama kadar pek çok süreçte evde olunan bu dönemde, milyonlarca müşterisinin her anında yanlarında olduğunu anlattığı yeni bir reklam filmi hazırladı.

 

Yönetmenliğini Ozan Açıktan yaptı

Türk Telekom’un marka yüzü Kenan İmirzalıoğlu’nun rol aldığı yeni reklam filmi, bir önceki reklamın devamında yaşananları konu ediniyor. Önceki filmde, arabası bozulduğunda ona yardımcı olan gence bu kez İmirzalıoğlu ‘hayırlı bir iş için’ yardım ediyor. İmirzalıoğlu, bu mutluluğa, çiftin aileleri ve yakınları ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanından internet aracılığıyla ekran üzerinden tanıklık ediyor. Keyifli ve sıcak görüntüler sunan reklam filminin yönetmenliğini Atiye, Aile Arasında gibi birçok önemli yapımda imzası bulunan Ozan Açıktan yaptı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kenan, online, kız, istedi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı