301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Aralık 2021 - Çarşamba 19:41 Bu haber 488 kez okundu
 
Kemal Kılıçdaroğlu Adana’da
Kemal Kılıçdaroğlu Adana’da
SİYASET Haberi


Adana’nın Belediye Başkanları CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılacağı Çukurova ve Kozan’daki açılış törenlerine tüm vatandaşları davet etti

Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi’nde açılış törenleri ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlanırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Adana programı netleşti. CHP Lideri, Adana’da ilk olarak bugün (23 Aralık Perşembe) Adana Nakliyeciler Sitesinde kamyoncularla kahvaltıda buluşacak ve onların sorunlarını dinleyecek. Ardından Kozan’a hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, Sarıelif Kreşinde kadınlarla bir toplantı yapacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan’da Şehit Kubilay anısına yaptığı park ve gündüz bakımevi açılışını yapacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, sonrasında muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kozan programının ardından Çukurova’ya geçecek. Saat 16:30’da Çukurova Belediyesinin toplu açılış töreni ve temel atma törenine katılacak olan Kemal Kılıçdaroğlu Adana Lezzetleri Çarşısında yapılacak törenden sonra da Çiftçiler Birliği ziyareti ile Adana programını tamamlayacak.

23 Aralık Perşembe günü (Bugün) saat 11.45’te yapılacak açılışla ilgili bilgi veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Kozan Halkı için şehitlerimiz ve Milli Mücadele kahramanları büyük önem taşır. Kozanlılar vatanını seven, Mustafa Kemal Atatürk’e bağlı, Atalarımızın kahramanlıklarını iyi bilen insanlardır. Biz de altyapı, yol ve diğer hizmetlerimizin yanı sıra, Kozanlı Cumhuriyet Şehidi Asteğmen Kubilay ile Kozanlı Milli Mücadele Kahramanı Sırelif adına; kent meydanı ile gündüz bakımevini Kozan’a kazandırdık. Şehit Mustafa Fehmi Kubilay’ın adının yaşayacağı Kozan Kent Meydanı ile Kurtuluş Mücadelesi’nin Kozanlı Kadın Kahramanı Sırelif adına inşa edilen Gündüz Bakımevi’nin açılışını, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceğiz. Kozan için, Adana için, ülkemiz için çok önemli bir gün yaşayacağız” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  “Şimdiye kadar 6 toplu açılış ve temel atma töreni yaptık. Bunlardan 3’ünü Sayın Genel Başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Şimdi 7’nci toplu açılış töreni yapıyoruz. Genel Başkanımızın bu törene katılacak olması bizi çok mutlu etti. İnşallah her yıl toplu açılış ve temel atma töreni yapma geleneğimizi sürdüreceğiz ve 10’uncu yılda 10’uncu toplu açılış yaparak bunu taçlandıracağız. Tüm Adanalıları Kozan’da Büyükşehir Belediyemizin açılış törenine ardından Çukurova’daki törene bekliyoruz” dedi.

Çukurova Belediyesi’nin 7’nci toplu açılış ve temel atma töreninde açılacak ve temeli atılacak projeler şöyle:

AÇILIŞI YAPILACAK ESERLER

Adana Lezzetleri Çarşısı

Mola Evi

Müslüm Baba Parkı

Yüzüncü Yıl Emekli Dinlenme Evi

Karslı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi

Türkan Bebek Parkı

Belediyeevleri 12 Nolu Park

Yüzüncüyıl 19 Nolu Park

Huzurevleri 16 Nolu Park

Güzelyalı 9 Nolu Park

TEMELİ ATILACAK ESERLER

Yüzüncüyıl 2 Nolu Gülen Yüzler Semt Kreşi

Yurt Mahallesi Açık Semt Pazarı

Güzelyalı Spor Tesisi ve Tenis Kortu

Erdal İnönü Parkı

Madımak Parkı

3 Fidan Parkı

İbat Hüseyinov Parkı

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kemal, Kılıçdaroğlu, Adana’da,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı