301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Nisan 2024 - Salı 23:13 Bu haber 104 kez okundu
 
Kaspersky VPN, hızı ve performansıyla AV-TEST 'Oscar'ını kazandı!
Kaspersky VPN, hızı ve performansıyla AV-TEST 'Oscar'ını kazandı!
TEKNOLOJİ Haberi


Bağımsız test kuruluşu AV-TEST tarafından yapılan yeni bir değerlendirme Kaspersky VPN'i 'Onaylı' sertifika ile ödüllendirdi. Bu değerlendirme, Kaspersky'nin birden fazla cihaz ve platformda hızlı ve güvenli bağlantı sağlayan lider sağlayıcı olduğunu kanıtladı. Kaspersky VPN, 2022 yılında elde ettiği performans parametrelerini aşarak kayda değer bir gelişme gösterdi. Test sonuçları, denizaşırı bağlantılar için yükleme hızlarında % 355'lik şaşırtıcı bir iyileşme ortaya koyarak platformun verimliliğini gözler önüne serdi. Ayrıca Kaspersky'nin geniş küresel VPN sunucu ağı sektördeki en büyüklerden biri olarak kabul edildi. AV-TEST, Kaspersky VPN'in WireGuard, OpenVPN ve Catapult Hydra dahil olmak üzere kullanıcıların VPN deneyimlerini özelleştirmelerine olanak tanıyan kapsamlı protokol listesini de vurguladı.

 

AV-TEST her yıl VPN'lerin genel ürün performanslarını değerlendirmek için çok sayıda test gerçekleştiriyor. Odaklanılan temel kriterler arasında bağlantı kararlılığı, performans seviyesi, şifreleme protokollerinin sağlamlığı ve kullanıcıların anonimliğini korumadaki etkinliği yer alıyor. Bu testler, önceki yıllarda yapılan değerlendirmelerin tutarlılığını koruyarak tipik bir kullanıcının deneyimlediği koşulları taklit edecek şekilde tasarlanıyor.

 

Test sonuçlarına göre Kaspersky VPN, bağlantı kararlılığı ve yüksek hızlı performans desteğini geliştirdi. 2022'deki benzer test sonuçlarıyla karşılaştırıldığında yükleme hızı %355 gibi inanılmaz bir oranda artarken, denizaşırı bağlantılar için gecikme süresi %3 oranında azaldı. Yerel bağlantılarda gecikme %24 oranında azalırken, yükleme hızı %23, indirme hızı %32 oranında iyileşti. AV-TEST, Kaspersky VPN'i test ederken, VPN olmadan elde edilen referans değerlere yakın performans sergileyerek güçlü akış ve torrent özellikleri sunduğu için seçti.

 

AV-TEST sonuçlarında ayrıca Kaspersky VPN'in geniş sunucu ağı yelpazesinin sektördeki en büyüklerden biri olduğunu kanıtladı. Kaspersky VPN, kullanıcılara bağlantı için dünya çapında 83 ülke ve 102 sunucu alternatifi sunuyor. Geniş konum yelpazesi, kullanıcıların VPN kullanımını çeşitli senaryolar için özelleştirmesine olanak tanıyor. Double VPN özelliği, kişisel veriler için gelişmiş gizlilik seviyesine ek olarak kesintisiz bir dijital deneyim sağlıyor. AV-TEST, özellikler açısından sağlam DNS ve IP sızıntısı önleme özelliklerinin yanı sıra güvenilir Kill Switch özelliğine de vurgu yapıyor. Tüm bu özellikler Windows, Mac, iOS ve Android cihazlarda hassas kullanıcı verilerinin gizlilik seviyesini güçlendiriyor. Double VPN özelliği Windows ve Mac cihazlarında kullanılabiliyor.

 

Bir diğer önemli güncelleme de desteklenen protokollerin genişletilmiş listesi oldu. Kaspersky VPN, 2023'te ürünün güvenilirliğini ve şeffaflığını artırmaya yönelik önemli bir adım olan açık kaynaklı bir protokol olan WireGuard desteğini ekledi. Bu destek, kullanıcılara bireysel ihtiyaçlarına en uygun protokolü seçme özgürlüğü tanıyor.

 

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Marina Titova, şunları söyledi: 'VPN'ler modern kullanıcılar için değerli kişisel verilerin gizliliğini ve güvenliğini sağlayan temel araçlar haline geldi. Amacımız kullanıcılarımız için en iyi VPN'i sunmak. Tüketicilerin hız ve performansa büyük önem verdiğini biliyoruz. Bu yüzden sorunsuz bir deneyim için birçok yatırım yapıyoruz. Teknolojilerimizin mükemmelliğinin, Kaspersky VPN'i lider bir çözüm olarak onaylayan AV-TEST gibi saygın test kuruluşları tarafından tanınmasından gurur duyuyoruz. Sonuçlar, gelişimimizin doğru yolda olduğunu doğruluyor." 

 

AV-TEST tarafından hazırlanan Kaspersky VPN Test Raporu 2023'ün tam metnine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kaspersky VPN hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Kaspersky, VPN,, hızı, ve, performansıyla, AV-TEST, 'Oscar'ını, kazandı!, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı