301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Aralık 2021 - Salı 19:58 Bu haber 311 kez okundu
 
Karataş Kültür ve turizm platformu aylık toplatasını gerçekleştirdi.
Karataş Kültür ve turizm platformu aylık toplatasını gerçekleştirdi.
KÜLTÜR SANAT Haberi


KARATAŞ KÜLTÜR VE TURİZM PLATFORMU

Şahin Tepesinde yapılan kahvaltılı toplantının ev sahipliğini belediye meclis üyesi olan Metin Boğa tarafından gerçekleştirdi. Toplantıya Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Necip Topuz, İlçe Jandarma Komutanı Teğm. Murat Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul, Sivil toplum kuruluşlarından Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Celal Safsoylu ve diğer platform üyeleri katıldı.

Platform sekreteri Uğur Armağan Üzer tarafından önceki ve yeni gündem maddeleri okunarak, daha önce gündeme gelen otopark sorunu, tarihi han alanına çevre düzenlenmesinin yapılması, madde bağımlılığına karşı alınabilecek önlemler ve ilçede bulunan turizm tesislerinin denetlenmesi konularında Platform olarak gelişmelerin takipçisi oldukları, yeni gündem konusu olarak da elektrik kesintilerine kalıcı çözüm bulunması hususu dile getirildi.

Platform başkanı Teyfik Kısacık, ilçenin dinamiklerinin ön plana çıkması için ellerinden gelen her türlü çabayı, hep birlikte omuz omuza vererek yapabileceklerini belirterek,  “Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın toplantımıza teşrif etmesi bizleri mutlu etmiştir. Karataş’ımızın sorunlarını çözme konusunda, birlik ve dayanışmamızı pekiştirme yolunda önemli mesafeler kat ettiğimize inanıyorum.” dedi.

Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, ilçenin gelişimi için gösterilen çabaya her zaman destek olacaklarını belirterek Yemişli Mahallesinde yapılacak yeni trafo alanı ile Karataş’ın elektrik sıkıntısının tarihe karışacağını belirtti.

Belediye başkanı Necip Topuz ise kalbi, gönlü Karataş için atan insanlarla beraber ilçenin sorunlarını çözme noktasında çaba gösterdiklerini, gündeme gelen sorunların takibinin yapıldığını vurguladı. Başkan Topuz; “Ayrıca Sayın Valimizin öncülüğünde ve Sayın Kaymakamımızın destekleriyle ilçemize kazandırılan OSB tarla balıkçılığı projesi Karataş’a farklı bir değer kazandıracak ve yeni bir istihdam alanı yaratacaktır.” dedi.

Su ürünleri kooperatif başkanı Celal Safsoylu da Karataş limanında yapılan derinleştirme çalışmalarının devam ettiğini ve yaklaşık 500 balıkçı gemisinin limanın mevcut kapasitesinin yeterli gelmediğini belirterek daha geniş bir limana ihtiyaç olduğunu vurguladı.

                                      

                                                               KARATAŞ KÜLTÜR VE TURİZM PLATFORMU

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Karataş, Kültür, ve, turizm, platformu, aylık, toplatasını, gerçekleştirdi.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı