301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Aralık 2023 - Pazartesi 22:33 Bu haber 230 kez okundu
 
KARATAŞ BELEDİYESPOR 'DA "BÜYÜK BİRLİK"
KARATAŞ BELEDİYESPOR 'DA "BÜYÜK BİRLİK"
SPOR Haberi


Son yıllarda spor adına attığı doğru adımlara adını duyuran Karataş Belediyespor, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

  Kulüp,  özellikle çocuk ve gençleri olumsuz alışkanlıklardan uzak tutabilmek, sporu tüm kesimlere sevdirme amacını güderken, sportif başarıları da yakalamaya başladı .

 Kulüp yönetimi, belediye , spor müdürlüğü ve halkın aynı hedefte birleştiği bu oluşum, üç  yılın sonunda   hedeflerine adım adım yürüyor.

  Futbolda tüm yaş  kategorilerinde , voleybol kızlarda üç yaş  kategorisinde, toplamda 250 ye yakın sporcuyu barındıran Karataş Belediyespor kulübü, ülkemizde çok az amatör takımın yapabildiği bir spor oluşumunu başarıyla yürütüyor. Futbol alt yapısında çok başarılı sonuçlar yaşarken , A takım düzeyinde  liderliğini sürdüren kulüp,  kız voleybol takımıyla ikinci kez il finallerine katılma başarısını gösterdi.

  Düzenlenen "Birlik Yemeği' nde bir araya gelen Karataş Belediyespor ailesi, kulübün, bugüne kadar olan gelişimi , sonuçları ve geleceğini tartışırken,  kulüp yönetimi ile birlikte kulübün fahri başkanı ve  belediye başkanı Necip Topuz, Gençlik ve Spor İlçe müdürü Gökhan Karabörk geceye katılım sağladılar.

Başkan Necip Topuz, bugüne kadar olan tam desteklerini her zaman sürdüreceklerini, kulübün geleceği için yeni projeler planladıklarını belirtirken,   GSM müdürü Gökhan Karabörk, müdürlük olarak, ellerinde ki tüm imkanları çocuklara ve spor yapmak isteyen herkese açtıklarını ve bu konuda kulübe de her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti .

Aynı zamanda Belediye ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, tesisleşme konusunda çok ciddi bir ortak proje hazırladıklarını belirterek, projenin hayata geçmesi durumunda, kulübün, sportif anlamda, çok üst seviyelere gelmesini beklediklerini belirtti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: KARATAŞ, BELEDİYESPOR, 'DA, "BÜYÜK, BİRLİK", , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı