301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 15:18 Bu haber 522 kez okundu
 
Karaisalı’da Kuva-yi Milliye Etkinliği ve İftar Programı Düzenlendi
Karaisalı’da Kuva-yi Milliye Etkinliği ve İftar Programı Düzenlendi
GÜNDEM Haberi


Karaisalı Belediyesi tarafından ilçe merkezinde Kuva-yi Milliye Etkinliği ve iftar programı düzenlendi.

Karaisalı’nın düşman işgaline karşı direnişinin 102’nci yılı ve Ramazan ayı dolayısıyla belediyenin ilçe merkezinde düzenlediği Kuva-yi Milliye etkinliği ve iftar programına katılan sanatçı ve şair Dursun Ali Erzincanlı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Programda ev sahibi olarak açılış konuşmasını gerçekleştiren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu güzel ramazan ayında siz değerli hemşerilerimizle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bugün bu programda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Karaisalı vatanına, bayrağına, dinine sahip çıkan evlatlar yetiştiren bir ilçe. İşgal edilemeyen Karaisalı, Adana’nın kurtuluşunun teminatıdır. Kuva-yi Milliye Harekatı buradan, bu güzel ilçemizden başlamıştır. Bugün olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde nice ramazan ayı yaşamak dileğiyle, Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.

Başkan Aslan’ın konuşmasının ardından sanatçı ve şair Dursun Ali Erzincanlı sohbeti ve şiirleriyle sahne aldı. İlahileriyle ve şarkılarıyla Belen Gökçe ve semazen ekibi ise programa katılanlara unutulmaz bir gün yaşattılar.

Program sonunda ise Dursun Ali Erzincanlı’ya Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü, kurum amirleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karaisalı’da, Kuva-yi, Milliye, Etkinliği, ve, İftar, Programı, Düzenlendi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı