301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Ekim 2021 - Cumartesi 21:13 Bu haber 502 kez okundu
 
Karaisalı Belediyesi Okullarda LGS Deneme Sınavı Yaptı
Karaisalı Belediyesi Okullarda LGS Deneme Sınavı Yaptı
EĞİTİM Haberi


ADANA – Karaisalı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik ve Kültür Evi koordinatörlüğünde ilçe sınırları içerisindeki 8. sınıflara yönelik ücretsiz LGS deneme sınavı yapıldı.

Bünyesinde açtığı Gençlik ve Kültür Evi kapsamında üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz şekilde YKS kursu veren Karaisalı Belediyesi bu defa lise sınavlarına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz deneme sınavları yapıyor.

İlçe genelindeki okullarının 8. sınıflarında okuyan ve Liselere Geçiş Sınavı’na hazırlanan 243 öğrenci için LGS deneme sınavı gerçekleştirildi. Sınav müfredatına uygun şekilde gerçekleştirilen deneme sınavında öğrenciler sınava kendi okullarında girdiler.

Eğitime ve Öğrencilerimize Desteğimizi Sürdürüyoruz

Öğrencilere sınav deneyimini yaşatmak için deneme sınavlarını sürekli yapacaklarını belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "Karaisalı Belediyesi olarak eğitime ve öğrencilerimize desteğimizi eksik etmiyoruz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Gençlik ve Kültür Evi’nde öğrencilerimize ücretsiz olarak YKS kursu veriyoruz. Bunun yanı sıra Gençlik ve Kültür Evi koordinatörlüğünde okullarımızda lise sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz olarak deneme sınavları yapıyoruz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi olması, başarıyı yakalayabilmesi için deneyim kazanması gerekiyor. Yaptığımız bu deneme sınavları öğrencilerimizde ki heyecanı yatıştıracak, üzerlerindeki baskıyı azaltacak bir hazırlık, bir antrenman olacak. Umut ediyoruz ki deneme sınavları öğrencilerimizin başarısına katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karaisalı, Belediyesi, Okullarda, LGS, Deneme, Sınavı, Yaptı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı