301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Eylül 2022 - Pazar 22:01 Bu haber 249 kez okundu
 
Kaplan Eyüp deplasmanında
Kaplan Eyüp deplasmanında
SPOR Haberi


Adanaspor, TFF 1. Ligi 5. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Toros Kaplanı’nda hedef mutlak puan yada puanlarla dönmek.. Eyüp Stadı’nda saat 20..00’de başlayacak maçta Ramazan Keleş düdük çalacak.

TFF 1. Ligi’nde mücadele eden Adanaspor, ligin 5’nci hafta maçında Eyüp deplasmanına çıkıyor. Yoğun bir antrenman programı uygulayan turuncu-beyazlı ekip, Eyüp deplasmanından puan koparmanın hesabını yapıyor.

Ligin geride kalan 4 haftasında 4 beraberlik alan ve 4 puan toplayan turuncu-beyazlılar, dün yaptığı son antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde futbolcular koordinasyon ve kuvvet çalışması yaptı.  Antrenman streching hareketleri ile sona erdi.

Eyüp Stadı’nda saat 20..00’de başlayacak maçta Ramazan Keleş düdük çalacak. Keleş’in yardımcıları olarak Hüseyin Aylak ile Mehmet Şengül görev yapacak. Dördüncü hakem olarak da Sinan Özcan görev yapacak.

Geçtiğimiz hafta Adanaspor Altayspor ile 3-3 berabere kalırken, Eyüpspor deplasmanda Bodrumspor’a 3-0 mağlup oldu. Adana ekibi ligde 4 maçta 4 beraberlik alarak 4 puanla 13, Eyüpspor 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlk ve 1 yenilgi ile 7 pusanla 6’ncı sırada yer alıyor.

Son 3-4 sezonda büyük sıkıntı yaşayan Adanaspor, bu sezon için büyük bir değişim içerisine girerek, birçok ismi renklerine bağladı. 8 Eylülde sona eren transferin sezonunun son günüde dahi boş durmayan Adana ekibi, birçok ismi renklerine bağladı.

Transfer döneminin son gününde de boş durmayan Adanaspor, İstanbul Başakşehir FK’da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Metehan Mustafa Mollaoğlu ile dört yıllık anlaşmaya varırken, aynı zamanda Menemen FK’da forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes Sağlık ile de bir yıllık anlaşma sağladı.

Ayrıca akşam saatlerinde de A Takım oyuncularından Mutlu Aksu Doğan, Tarsus İdmanyurdu’na, Mehmet Emin Sipahi ise Kepez Belediyespor’a kiralık olarak gönderildi.

MUSTAFA KAPLAN’DAN MORAL YEMEĞİ

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, İstanbul’a uçmadan önce Çatalan Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrasında oyuncularını kebapçıya götürdü. Eyüpspor maçı öncesi futbolculara moral verip, galibiyet sözü aldı.

Bu arada Adanaspor'un, İngiltere'nin FC Barnsley takımından satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladığı 24 yaşındaki Demokratik Kongolu golcü Aaron Leya Iseka'nın lisansı da çıkartıldı. Iseka, görev verilmesi halinde Eyüpspor maçında oynayabilecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kaplan, Eyüp, deplasmanında,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı