301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Eylül 2021 - Salı 20:59 Bu haber 290 kez okundu
 
KADIN ELİ EKİPLERİ CEYHAN'DAKİ GAZİLERİ UNUTMADI
KADIN ELİ EKİPLERİ CEYHAN'DAKİ GAZİLERİ UNUTMADI
GÜNDEM Haberi


Ceyhan Belediyesi Kadın eli ekipleri 19 Eylül 1921 Gaziler günü dolayısıyla ilçede bulunan Gazileri tek tek dolaşarak Gazileri unutmadı.

19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla.Ceyhan Belediye kadın eli ekipleri, Ceyhan'daki gazileri unutmayarak çiçek takdim etti. Gazi polis memuru Eşref Koçak, Kıbrıs Gazisi Halit Yalın'ı ziyaret de bulundu. Vatanı uğruna canlarını hiçe sayan gazileri yalnız bırakmayan Kadın eli ekipleri "Bugün değil her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

"Bir gün değil her gün yanların da olacağız

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Bugün, bu güzel vatan topraklarında özgürce, huzur ve refah içerisinde yaşıyorsak, bunu vatanını canından kutsal sayan, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz, övgünün en güzelini, saygının en yücesini hak eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bizlere düşen görev, vatanseverlik leriyle gururlandığımız, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimizden ve şehitlerimizden bizlere emanet olan bu cennet vatanı korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Eylül gaziler günü dolayısıyla ilçemizde bulunan gazilerimizi ziyaret de bulunan kadın eli ekiplerimize teşekkür eder, Gazilerimizin bir gün değil her gün yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: KADIN, ELİ, EKİPLERİ, CEYHAN'DAKİ, GAZİLERİ, UNUTMADI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı