301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Şubat 2021 - Cuma 21:17 Bu haber 501 kez okundu
 
KA.DER çalışmalarına hız katacak
KA.DER çalışmalarına hız katacak
AKTUALİTE Haberi


Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) Doğu Akdeniz Bölge Temsilcisi Feray Özyazgan, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta çalışmalarına hız katacaklarını söyledi. 
 
MUTLAKA BAŞARILI OLACAĞIZ
Özyazgan, Doğu Akdeniz temsilcileri ile bir araya gelerek, yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. KA.DER üyelerinin daha çok sahada çalışmaları ve projeler üretmelerinin gerekeceğini dile getiren Özyazgan, “Türkiye'nin yüzde 52’si kadın olan ülkemizde yapılan çalışmalar mutlaka başarıya ulaşacaktır” dedi. 
 
EŞİT TEMSİLDEN UZAKTAYIZ 
Kadınların ve erkeklerin her alanda eşit olarak temsil edilmelerini savunan bir kadın örgütü olduklarını anımsatan Feray Özyazgan, Türkiye’de kadınların, farklı sosyal alanlarda varlıklarını kanıtladıkları halde; üst düzey yönetimlerde, özellikle de siyasette, eşit temsilden hala çok uzak bir konumda olduklarını hatırlattı. 
 
KADINLAR TEŞVİK EDİLMELİ 
Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) Doğu Akdeniz Bölge Temsilcisi Feray Özyazgan, sosyal ve siyasal yaşamda kadınların güçlenmesi, haklarını kullanabilir, savunabilir ve genişletebilir duruma gelmeleri, parti üyesi kadınların güçlendirilmesi, partilerinde görünür kılınmaları, yerel ve genel seçimlerde aday olmaya teşvik edilmelerini istediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: KA.DER, çalışmalarına, hız, katacak,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı