301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Eylül 2022 - Perşembe 22:34 Bu haber 420 kez okundu
 
KIZILAY, AZERBAYCAN’DA ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU
KIZILAY, AZERBAYCAN’DA ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU
DÜNYA Haberi


Türk Kızılay’ı,  bu kez Azerbaycan’da gönül köprüsü kurdu. Kızılay Genel Sekreteri Ramazan Saygılı ve Türkiye Cumhuriyeti Azerbaycan Büyükelçisi Cahit Bağcı’nın da katıldığı törende, daha mutlu çocuklar, güzel yarınlar için Terter, Ağdam ve Fuzuli kentlerindeki 16 okulun bahçesine oyun meydanları kuruldu.

Kızılay Genel Sekreteri Ramazan Saygılı, açılış törenindeki konuşmasında, yarınlara umutla bakmasını istedikleri çocuklara dokunmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Kıymetli bağışçılarımızın katkısıyla burada çocuklarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürmek istedik. Bizim derdimiz gönüllerde kandil olmak, yaralara merhem olmaktır. Ne kadar mazlum varsa dokunmak istiyoruz. Bu bir yardım değildir, bir gönül köprüsüdür” dedi.

Türkiye’nin kadim dostu Azerbaycan halkıyla, çocuklarıyla, analarıyla birlikte olmanın önemine vurgu yapan Saygılı, “Kızılay’ımızın yürekleri fetheden bu değerli dokunuşunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Büyükelçi Cahit Bağcı ise 

 Türkiye’nin bayrak taşıyıcı kurumu olan Kızılay’ın bugün Azerbaycan’da çocukların yüzünü güldürdüğünü belirterek, teşekkür etti. 

Saygılı ve törene katılan davetliler açılışın ardından çocuk oyun parkları ve eğitim materyalleriyle bayram sevinci yaşayan çocuklara eşlik ettiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , KIZILAY,, AZERBAYCAN’DA, ÇOCUKLARIN, GÖNÜLLERİNE, DOKUNDU,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı