Haber Detayı
14 Ağustos 2026 - Cuma 09:23
 
Yıldız: “Halkımızın Sağlığı ve Tüketici Hakları Bizim İçin Öncelikli”
Yıldız: “Halkımızın Sağlığı ve Tüketici Hakları Bizim İçin Öncelikli”
GÜNDEM Haberi


Ceyhan Belediyesi’nden Pastanelere Sıkı Denetim
Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması ve tüketici haklarının güvence altına alınması amacıyla ilçe genelinde faaliyet gösteren pastanelere yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

HİJYEN, SON TÜKETİM TARİHİ VE FİYAT TARİFELERİ KONTROL EDİLDİ

Gerçekleştirilen denetimlerde işletmelerin genel hijyen koşulları, satışa sunulan ürünlerin son tüketim tarihleri ve vatandaşların doğru şekilde bilgilendirilmesi amacıyla fiyat tarifeleri titizlikle kontrol edildi. Ekipler, işletme sahiplerine uyulması gereken kurallar konusunda gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

YILDIZ: “HALK SAĞLIĞINI KORUMAYA YÖNELİK DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, denetimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması, aynı zamanda tüketici haklarının korunması bizim için büyük önem taşıyor. Zabıta ekiplerimiz bu doğrultuda sahada denetimlerini sürdürüyor. Esnafımızın da gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. Halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerimize kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ceyhan Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli koşullarda alışveriş yapabilmesi amacıyla farklı sektörlere yönelik kontrol ve denetim çalışmalarının ilçe genelinde düzenli olarak sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yıldız:, “Halkımızın, Sağlığı, ve, Tüketici, Hakları, Bizim, İçin, Öncelikli”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı