301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Temmuz 2021 - Perşembe 20:53 Bu haber 496 kez okundu
 
KIZILAY’IN PLATİN MADALYALI BAĞIŞÇISINDAN KURBAN DESTEĞİ
KIZILAY’IN PLATİN MADALYALI BAĞIŞÇISINDAN KURBAN DESTEĞİ
AKTUALİTE Haberi


Adana/ Türk Kızılay’ına yaptığı düzenli bağışlarla “Platin Madalya” almaya hak kazanan hayırsever Çetinkaya ailesi, bu kez kurban bağışına da destek sağladı. Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, iyilik yapmada rol model olan platin madalyalı Çetinkaya ailesinin kurban bağışına da öncülük ettiğini bildirdi.

 

 

İş insanı Niyazi Çetinkaya, Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı’ya kurban bağışını teslim ederken yaptığı konuşmada, iyiliğin temsilcisi Kızılay’a katkı sunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

Niyazi Çetinkaya, “Bu güzide kuruma kurban bağışı yaparak hem görevimizi yapıyoruz hem de Kızılay vesilesiyle bilmediğimiz ve tanımadığımız mağdurlara dokunmuş oluyoruz. Kızılay’ın yapmış olduğu iyilğe bizi de ortak ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

İhsan Çetinkaya, her yıl kurban bağışını Kızılay’a yapmanın bir aile geleneği olduğunu belirterek, bu geleneğin nesilden nesile sürdüğüne vurgu yaptı.

 

 

 

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ise  kan bağışında olduğu gibi kurban bağışında da öncülük eden Çetinkaya ailesine teşekkür etti.

 

 

 

Saygılı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini, 2021 yılı için vekalet bedelinin yurt içi ve yurt dışı için 1050 olarak belirlendiğini anımsattı.

 

 

 

Saygılı,  bağışçıların vekaletlerini, Türk Kızılay bağış hesaplarından, internet bankacılığından, PTT 2868 numaralı Türk Kızılay Posta Çeki hesabından, www.kizilay.org.tr’den, 168 Türk Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından, mobil uygulamadan ya da Kızılay şubelerinden verebileceklerini bildirdi.

 

 

 

Ramazan Saygılı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Adanalı hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , KIZILAY’IN, PLATİN, MADALYALI, BAĞIŞÇISINDAN, KURBAN, DESTEĞİ, , , , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı