301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Ocak 2024 - Pazartesi 21:00 Bu haber 310 kez okundu
 
KILIÇARSLAN İLE TUNCEL AİLELERİ AKRABA OLDU.
KILIÇARSLAN İLE TUNCEL AİLELERİ AKRABA OLDU.
MAGAZİN Haberi


Adana’yı Tanıtma, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği  Başkanı Zeycan Yılmaz’ın ablası Filiz Kılıçarslan, Müteahhit Medeni Tuncel ile dünya evine girdi. Törene  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

MEDENİ FİLİZ’LENDİ…

Adana’yı Tanıtma, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği  Başkanı Zeycan Yılmaz’ın ablası Filiz Kılıçarslan, Müteahhit Medeni Tuncel ile dünya evine girdi.

Baraj Düğün Sarayında yapılan düğün törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı, Yüreğir Belediye Başkan aday adayı Kamuran Karaca,  CHP Seyhan Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Kıyıksan, CHP Yüreğir Belediye Meclis üyesi aday adayı Burcu Eroğlu, Yumurtalık Noteri İkbal Özlem Arıoğlu, MAR-DAD Başkanı Hüseyin Talay, Zafer Partisi Seyhan İlçe eski başkanı Halit Akkuş  ile Kılıçarslan, Tuncel ve Yılmaz ailelerinin yanı sıra  çok sayıda davetli katıldı.

Düğün törenine katılarak Kılıçarslan, Tuncel ve Yılmaz ailesinin büyük takdirini kazanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘’Filiz ve Medeni çiftini kutluyorum. Adanalıların ve Adana’da yaşayanların mutluğunu kendi mutluluğum sayıyorum. Adana ve Adanalılara hizmet etmek için daha çok çalışacağız’’ dedi.

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: KILIÇARSLAN, İLE, TUNCEL, AİLELERİ, AKRABA, OLDU.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı