301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ocak 2022 - Pazartesi 22:19 Bu haber 447 kez okundu
 
İYİ Partili Meclis Üyeleri; İktidara geliyoruz!
İYİ Partili Meclis Üyeleri; İktidara geliyoruz!
SİYASET Haberi


Özel Haber; Fatoş TEKBAŞ

İyi Partili Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri gazetemize yaptıkları açıklamada, birçok zorluklara göğüs gerdiklerini, 4 yıl önce parti olarak birçok badire atlattıklarını, halkın Genel Başkan Meral Akşener’e inandıklarını, yapılan anketlerde İyi Parti’nin önde olduğunu kaydettiler. İyi Partili Meclis Üyeleri; “ülkemiz zor dönemden geçiyor, ezilen halkımız oluyor, Genel Başkanımızın, zengin, mutlu ve huzurlu bir Türkiye hayaline ortak olduk. Halkımızı ve ülkemizi İyi Parti iktidarı huzura ve konfora ulaştıracak. Milletimiz bizi çağırıyor, anketler bunun bir göstergesi” diye konuştular. 

HALKIMIZ BİZİ ÇAĞIRIYOR
İyi Parti Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Dayanıklı, Ali Aksoy, Ertuğrul Ünal, Osman Nuri Yağan, İsmet Ongun, Cuma Ay, İsmail Korkmaz ve Harun Ergezer; yaptıkları açıklamada; “Sarıçam ilçemizde biz halkın içindeyiz, halkın teveccühü bizimle. Halkımız gitgide fakirleşiyor. Ortalık toz-duman. Ekonomi rayından çıktı. AKP halkımızı fakirleştirdi. 
Genel Başkanımız Meral Akşener’in olmazsa olmaz dediği bir Türkiye hayalinde, eşitlik, adalet, hukuk ve demokrasi temel esas olacak. 
Ayrıca; Hukuk sistemini, demokrasi ve eşitlik 
 ilkeleri, fikri hür, vicdanı hür, siyasetin üstünde bir adalet sistemini, vatandaşlarımızın kendilerini her anlamda güvende hissedecekleri adil bir Türkiye için çalışacağız. Önce 'biz' sonra 'ben' diyeceğiz. Adaleti tesis edince, hak yerine gelince, herkes kendini güvende hissedince her şey düzelmeye başlayacak ve Türkiye iyileşecek. İYİ Parti iktidarında kadın, iş gücüne daha fazla katılacak. Daha hür ve adil Türkiye ancak kadınların çabasıyla mümkün olacak. Milletin yetki vermesi durumunda kararları ortak akılla alacağız. Biz iktidara gelince adil paylaşım olacak, refahı tabana yayacağız. Milletimiz yetkiyi verdiğinde Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nden kurtulacağız. Millet bizi çağırıyor. Anketler ortada.” diyor.

İyi Parti Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Dayanıklı, Ali Aksoy, Ertuğrul Ünal, Osman Nuri Yağan, İsmet Ongun, Cuma Ay, İsmail Korkmaz ve Harun Ergezer; “Halkımız İyi Parti iktidarını istiyor, Millet bizi çağırıyor, ekonomimiz diplerde, insanların alım gücü azaldı, yaptığımız ev ziyaretlerinde halkımızın gözlerinin içinde görüyoruz” diye konuşuyorlar. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İYİ, Partili, Meclis, Üyeleri;, İktidara, geliyoruz!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı