301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Aralık 2021 - Çarşamba 22:10 Bu haber 246 kez okundu
 
İYİ Parti moral yemeğinde buluştu
İYİ Parti moral yemeğinde buluştu
SİYASET Haberi


İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu son günlerde  Adana ve ilçelerinde oy patlaması yapan Adana Teşkilatlarına moral yemeği verdi.

Boyvadaoğlu; Genel Başkanları Meral Akşener'e söz verdiği gibi Partisini Adana'da birinci Parti yapmayı arzuladığını söyledi.

“PARTİMİZE İLGİ ARTTIKÇA AZMİMİZ ARTIYOR”

İYİ Parti’ye ilginin her geçen gün daha da arttığının altını çizen Boyvadaoğlu, “Vatandaşlarımız Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e ve  partimize ilgi gösterdikçe bizim de çalışma  azim ve gayretimiz artıyor. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızda  partimizi Adana'da birinci parti yapmak için uğraş veriyoruz” dedi.

HEDEFLERİMİZE ULAŞIYORUZ

49 ay önce kurulan Adana İl teşkilatına 45 aydır başkanlık yaptığının altını çizen Başkan Boyvadaoğlu; Partilerine üye kaydının her geçen arttığını belirterek; “2018 yılında 3722, 2019 yılında 6544, 2020 yılında 8999, 2021 yılının Aralık ayında 17130 üyemiz oldu. 2021 yılı sonunda Sayın Koray Aydın'ın Adana'ya verdiği 18.000 kotasına ulaşmış olacağız.

Günün şartlarında, zor şartlarda bütün baskıları göğüsleyerek kurulan partimizi, bu günlere getiren tüm cesur yüreklilere teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen moral yemeğine GİK üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer, Osmaniye İl Başkanı Serhat Kılıç, Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Adana Büyükşehir Başkan Yardımcısı Recai Mercimek, İl ve İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İYİ, Parti, moral, yemeğinde, buluştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı