301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Ocak 2022 - Pazar 22:01 Bu haber 263 kez okundu
 
İYİ Parti’den seçim ve sandık güvenliği eğitimi
İYİ Parti’den seçim ve sandık güvenliği eğitimi
SİYASET Haberi


​​​​​​​İYİ Parti, yaklaşan seçimler için saha çalışmalarına gece-gündüz devam ederken, seçim ve sandık güvenliği eğitimlerine devam ediyor. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı eğitim çalıştayının birincisini, Orhan Kemal Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdi. Çalıştaya İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, il ve ilçe başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sandık görevlileri ve parti üyeleri katıldı.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı eğitim çalıştayının birincisini, Orhan Kemal Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdi. Çalıştaya İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, il ve ilçe başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sandık görevlileri ve parti üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilk söz alan İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Necip Ermez, Adana'da sandık görevlilerinin tamamına yakının seçime hazır olduğunu ve eğitim çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ Parti’nin Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açtığını söyledi. Boyvadaoğlu, “Genel Başkanımız Meral Akşener'in (Biz buraya koltuk değil, ayakkabı eskitmeye geldik) sözlerini hatırlattı. İYİ Parti kurulduğu günden bu yana hemen hemen tüm illeri ve yüzlerce ilçeyi dolaştık. Daima halkın arasında olan Genel Başkanımızın izinden gidiyoruz. Üye sayısında Adana'ya verilen hedefleri aştık. İYİ Parti çok yeni bir parti olmasına rağmen Türkiye genelinde 500 bin üye sayısını aşarak 3.sıraya oturdu. Milletimizin bu teveccühünü karşılıksız bırakmayarak çalışmaya devam ediyoruz. Partimizi iktidar, Genel Başkanımızı Başbakan yapacağız” dedi.

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça, yaptığı kısa konuşmada sandık görevlileri eğitiminin ilk olarak Çukurova İlçesi’nde yapıldığını, bundan dolayı mutluluk duyduklarını ve tüm katılımcılara teşekkür ettiğini ifade etti.

Çalıştayda son konuşmacı olarak söz alan İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, “İYİ Parti milletvekilleri olarak çok mücadele veriyoruz. Genel merkez teşkilatı, tüm Türkiye'ye dağılarak halkın arasına karıştı. Halkın dertlerini dinliyoruz. Seçime iyi hazırlanıyoruz ve sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız. Sandık güvenliği herkes için önemlidir. Bu güvenliği sağlamanın yolu bilinçli iyi yetişmiş sandık görevlilerinden geçer” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İYİ, Parti’den, seçim, ve, sandık, güvenliği, eğitimi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı