301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ocak 2022 - Pazartesi 23:01 Bu haber 375 kez okundu
 
İstiklal Tıp Merkezi’ne ilgi çok büyük!
İstiklal Tıp Merkezi’ne ilgi çok büyük!
SAĞLIK Haberi


Hurmalı Mahallesi, Seyhan Belediyesi karşısında bulunan İstiklal Tıp Merkezi hastalara çok özel ihtimam göstermesiyle büyük ilgi görmeye devam ediyor. Başhekiminden, doktorlarından, hemşireler, hasta bakıcılarından tutun servis şoförüne kadar hepsi hastalarına adeta bir mücevher gibi davranıyor. Bu hastalardan biri de DOHAYKO Kurucusu Güngör Örücü; Sağlık alanında ki deneyimi, güçlü sağlık kadrosu ve tıp teknolojisinde en ileri donanımları ile birçok ünitede hizmet veriyor, sıcak davranmaları onları özel tıp merkezi kılıyor” diye konuştu.

Hurmalı Mahallesi Metro Güzergahı, Seyhan Belediyesi karşısında olan İstiklal Tıp Merkezi bütün hastalarına çok özel muamele ediyor. Herkese mücevher gibi davranması, tıp merkezine ilgiyi artırıyor. 
Başhekim ve aynı zamanda kardiyoloji Uzmanı Doktor Hasan Boğa her şeyin kusursuz işlemesi için adeta kılı kırk yarıyor. En ufak övgü ve şikayetler hemen değerlendiriliyor. 
İstiklal Tıp Merkezi’nde görev yapan doktorlar şunlar, Başhekim Hasan Boğa, Op.Dr. Haluk Ballı, Psikiyatrist uzmanı Dr.Özden Polatöz, Oroloji Uzmanı Op.Dr. Metin Soydan, Uzman Dr. Salih Çolak, Uzm.Dr. Burçin Tellioğlu, Uzm.Dr. H.Tacettin Özü, Op.Dr. Tarık Elma, Uzm. Klinik Psk.Nido Boğa, Uzm.Dyt. Püren Dilmaç, Fizik Doktoru Koray Çoğul ve  Dyt.Ece Beste Karaman’dan oluşuyor. Dev bir tıp merkezi hastalara şifa dağıtıyor

Seyhan ilçesi merkezi yerde sağlık hizmeti veren İstiklal Tıp Merkezi, hastaların tercih ettiği bir sağlık kuruluşunun başında geliyor. 
Hastalarından biri de DOHAYKO Kurucusu Güngör Örücü; “Birçok sağlık kuruluşuna, hastanelere ve sağlık ocaklarına gittim, özveri ile başhekimden tutun, bütün doktorlar, hemşireler, hasta bakıcıları, hastane çalışanları ve servis şoförü bile hastalara ayrıcalıklı kendini özel htiriyor. O yüzden tercihimiz burası oluyor. Herkese tavsiye ediyorum.” Diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İstiklal, Tıp, Merkezi’ne, ilgi, çok, büyük!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı