301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Ocak 2022 - Perşembe 20:53 Bu haber 366 kez okundu
 
İstifa mı etti, görevden mi alındı?
İstifa mı etti, görevden mi alındı?
SİYASET Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi kökenli olan ve bir dönem Pozantı İlçe Başkanlığı da yapan Akpınar’ın istifası Ak Parti içerisinde oluşan yoğun kulislerde değişik yorumlara neden oldu. Ak Parti'de kimi yöneticiler Akpınar'ın istifa ettiğini, kimi yöneticiler de görevinden alındığını iddia ediyorlar.

Bir kaç kişi birlikte ilk Ak Parti İl whatsApp gurubundan çıktı, ardından diğer yöneticilerin rahatsızlığı had safhaya geldi. İki kişi görevine dönerken, Akpınar'ın kendisinin istifa ettiği de söylentiler arasında. 

KAMU KURUMLARININ ETKİSİ Mİ VAR?

Ak Parti Pozantı İl Başkanlığı döneminde Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi’nde yöneticilerle sorunlar yaşayan Kürşat Akpınar ile hastane yöneticisi Aysel Beyazyıldız arasında, göreve müdahale konusunda, sert çekişmelerin yaşanmıştı.

Akpınar’ın, personel alımlarının yanı sıra, ihaleler konusunda etkili olmak istemesi, hastane yöneticisi Aysel Beyazyıldız tarafından, "İdari Personel alımına yardımcı olurum. Ancak ihaleler ve Hekimlerin atanması konusundaki inisiyatifimi, kimseye bırakmam" şeklindeki tavrı, Kürşat Akpınar’ı oldukça tedirgin ettiği iddiaları kamuoyuyla paylaşılmıştı.


ADANA’DAKİ KURUMLAR RAHATSIZ MIYDI?

Pozantı’da yaşanan bu olayın ardından Adana’daki bir çok kamu kurumu yöneticilerinin de da aynı konuda baskılarla karşılaştıkları ve bu nedenle bir çok şikayetin ardından böyle bir istifa kararının yaşandığı da iddialar arasında yer alıyor.

Kamu kurumlarına yakın kaynaklar İl Yöneticisi Kürşat Akpınar’ın istifasının ardından suların durulduğunu ve sorunların ortadan kalktığı şeklindeki görüşlerini dillendirmeye başladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İstifa, mı, etti,, görevden, mi, alındı?,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı