301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ağustos 2021 - Salı 22:00 Bu haber 305 kez okundu
 
İPTAL EDİLEN TÜED SEÇİMİ İÇİN GENEL BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER!
İPTAL EDİLEN TÜED SEÇİMİ İÇİN GENEL BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER!
EKONOMİ Haberi


Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesi seçimlerinin iptalinin ardından; 7 başkan adayı, Divan Başkanı olan TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün’e teşekkür etti. TÜED Adana Şubesi’nde biraraya gelen Mustafa Kastalmış, Mustafa Tümer, İrfan Turhan, Ali Vuranay, Kemal Akar, Cumali Güçtekin ve Mustafa Canbolat ortak basın açıklaması yaptı.
 
Başkan adaylarından Mustafa Kastalmış,75. Yıl Sanat Galerisi’ndeki seçimlerin usul ve esaslara uyulmadığından Divan kurulu tarafından iptal edildiğini anımsattı. Kastalmış, oy pusulalarıyla boş zarfların seçim görevlileri ile kendileri tarafından tespit edilerek emniyet güçlerinin de tanıklığı ile Divan kuruluna verildiğini bildirdi. Kastalmış, “Divanı oluşturan TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, Genel İdari Sekreter Gazi Aykırı, Genel Mali Sekreter Ömer Kurt ve diğer divan kurulu üyeleri yapılan ve tespit edilen usulsüzlükler neticesinde Divan ve adayların ortak kararı ile iptal edilmiştir” dedi.
 
Kastalmış, bundan sonraki süreçte genel merkezin ve yöneticilerin Adana ile ilgili en doğru kararı vereceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.
 
 
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İPTAL, EDİLEN, TÜED, SEÇİMİ, İÇİN, GENEL, BAŞKANA, TEŞEKKÜR, ETTİLER!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı