301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Eylül 2021 - Salı 21:37 Bu haber 432 kez okundu
 
İnci’den Adana Barosu’na ziyaret
İnci’den Adana Barosu’na ziyaret
ADANA Haberi


Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’a iade-i ziyarette bulundu.

İl Emniyet Müdürü İnci, kurumlar arası dayanışmaya her zaman önem verdiklerini, birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Adana’nın Türkiye açısından çok önemli bir kent olduğuna işaret eden Doğan İnci, hukuk devletinin tesis edilmesinde, yurttaşların huzurunu sağlamaya dönük çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade etti.

Ziyareti için Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye teşekkür eden Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, avukatların emniyet müdürlüğü ve polis merkezlerinde yaşadığı sorunların çözümü için geçen hafta emniyet müdür yardımcıları ile çok verimli bir toplantı yaptıklarını, toplantının çok olumlu bir havada geçtiğini, karşılıklı işbirliğiyle aşılamayacak sorun olmadığını, ayrıca bu konuda çabaları ve gerekli adımların atılmasından dolayı Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye teşekkür etti.

Ziyaret esnasında Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Neval Yurtdaş, Av. Nevzat Elçi ve Av. Erkan Çetin de hazır bulundu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İnci’den, Adana, Barosu’na, ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı