301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Eylül 2021 - Perşembe 21:52 Bu haber 262 kez okundu
 
İlk 7 günde bin 895 yeni üye
İlk 7 günde bin 895 yeni üye
SİYASET Haberi


Başkan Mehmet Ay merkez ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek üyelik çalışmalarını inceledi

Yeni üye kampanyasına büyük ilgi

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, merkez ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek 1 Eylül'de startı verilen yeni üye çalışmalarını yerinde inceledi. Büyük ilgi gören kampanyada, ilk 7 günde bin 895 kişi yeni üye kaydını yaptırdı.

 

AK Parti Adana İl Başkanlığı'nın 15 ilçede 'Her ay, her sandıkta en az bir yeni üye' sloganıyla başlattığı üye seferberliği yoğun ilgi görüyor. Her ay 5 bin yeni üye kaydı gerçekleştirilerek AK Parti'nin Adana'daki üye sayısını 350 bine çıkarmayı hedeflenen kampanyanın ilk 7 gününde bin 895 seçmenin AK Parti'ye üyelik kaydını yaptırdığı açıklandı.  

 

İLÇELERE ZİYARET

Kampanya devam ederken sırasıyla Sarıçam, Yüreğir, Çukurova ve Seyhan ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ay, "2023 seçimlerine hazırlanırken 'Her ay, her sandıkta bir yeni üye' sloganıyla başlattığımız bu gönül seferberliğinde, hem aziz vatandaşlarımızın teveccühüne, hem de teşkilatlarımızdaki azim ve gayrete güvenerek bir söz verdik.

Büyük AK Parti ailemizi yeni üye seferberliğiyle daha da büyüterek Adana'mızı AK Parti'mizin kalesi yapacağız" dedi.

Kampanyaya Adanalı seçmenlerden büyük ilgi olduğunu belirten Başkan Ay, "Adanalı hemşehrilerimiz, AK Parti'mizin ülkemize verdiği hizmetlerin farkında. Bu hizmetlerin devam etmesinden yana. Dolayısıyla partimize büyük bir teveccüh gösteriyor.

Kampanyamızın daha ilk 7 gününde bin 895 hemşehrimiz üyeliklerini yaptırdı. Kıymetli hemşehrilerimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyor, büyük AK Parti ailemize katılarak gücüme güç katan hemşehrilerimize de aramıza hoş geldiniz diyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İlk, 7, günde, bin, 895, yeni, üye,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı