301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Kasım 2022 - Perşembe 22:24 Bu haber 335 kez okundu
 
İdmanyurdu, Ankara deplasmanına gidiyor
İdmanyurdu, Ankara deplasmanına gidiyor
SPOR Haberi


Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü kendi evinde oynadığı maçta Kireçburnu SK'yı 2-1 yenerek büyük moral depolayan Adana Demirspor Bitexen İdmanyurdu Futbol Kulübü, 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget Futbol Takımı ile mücadele edecek. Kadınlar Futbol Süper Ligi B grubu 4. hafta mücadelesinde  Adana Demirspor Bitexen İdmanyurdu Futbol Kulübü, Osmanlı Stadı'nda Cumartesi günü saat 12.00'de oynanacak bu zorlu Ankara deplasmanından  puanla dönerek, haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Ankara'ya hareket öncesi açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Bitexen İdmanyurdu Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı, bugün saat 11.00'de karayolu ile Ankara'ya hareket edeceklerini söyledi. Ankara'daki Adanalı taraftarlara,  Cumartesi günü  oynanacak maçta  kulübe destek olma çağrısında bulunan Başkan Taylancı, "Futbolcularımız, Teknik Direktörümüz Aslı Canan Sabırlı gözetiminde bu hafta boyunca gerçekleştirdikleri antrenmanlarla ABB Fomget maçına sıkı bir şekilde hazırlandılar. Takımımızda yer alacak olan sporcularımızın hepsi genç, tecrübe kazanıyorlar. Bu yüzden futbolcularımıza güveniyoruz. Vusala Seyfaddınova isimli oyuncumuzun kırmızı kart cezası devam ediyor. Sakat oyuncumuz bu hafta bulunmamakta, gurubumuzda oynayacağımız her karşılaşmaya kazanmak ve puan almak için çıkacağız. Hazırlıklarımızı yaptık. Güzel bir galibiyeti daha  Adana'mıza, Adana Demirspor'umuza armağan etmek istiyoruz."dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İdmanyurdu,, Ankara, deplasmanına, gidiyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı