301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Kasım 2023 - Cumartesi 21:35 Bu haber 294 kez okundu
 
HİVDA ZİZAN ALP “AŞKIN NADİR OLMASI EN SAĞLIKLISI”
HİVDA ZİZAN ALP “AŞKIN NADİR OLMASI EN SAĞLIKLISI”
MAGAZİN Haberi


“Fi”, “Sefirin Kızı”, “Camdaki Kız”, “Kendi Düşen Ağlamaz” gibi yapımlarda izlediğimiz Hivda Zizan Alp MAG Kasım sayısına konuk oldu.

Şimdilerde “Fazilet Yalnız Değildir” adlı tek kişilik tiyatro oyunu ile sevenleri ile buluşan Hivda Zizan Alp, aşk hakkında da düşüncelerini paylaştı.  Tiyatronun ona neler htirdiğini de anlatan başarılı oyuncu “Başıma bir kere geldi. Sanırım nadir olması en sağlıklısı. Herkesin yaşaması gereken bir his; ama hiçbir aşk sadece mutluluk barındırmıyor içinde. Hayat tüm duyguların başa baş gittiği bir maraton. Bunu kabul ederek âşık olursak aşk çok kıymetli. Bazı üzüntüler, karmaşalar zaman içinde çok değerli anılara dönebiliyor, bu bile yeter. Aşkın kaosundan kurtulup süreğen bir sevgi bağına geçmekse, insanın kendini sevmesinden başlar bence” dedi.

Fazilet Yalnız Değildir oyunu ile ilgili de konuşan oyuncu “Evet, sezonu daha doyamadan kapatmıştım ve ikinci sezonun ilk oyununu 12 Ekim’de oynadım; pek de özlemişim. Fazilet iki çocuk annesi, geçimini merdiven temizliğinden kazanan genç bir kadın. Sosyoekonomik olarak yeryüzünde durduğu nokta onu çoğu açıdan insanların gözünde “talihsiz, görünmez, değersiz” yapıyor; ama kader bu ya, görünmez merdiven temizlikçisi Fazilet, cinayet şüphesiyle kendini bir gündüz kuşağı programında bulunca işler değişiyor! Bu değişim, Fazilet’in bugüne kadar içinde tuttuklarını artık duymamıza neden oluyor. Mutlaka onu dinlemelisiniz!” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , HİVDA, ZİZAN, ALP, “AŞKIN, NADİR, OLMASI, EN, SAĞLIKLISI”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı