301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Ekim 2022 - Pazar 22:01 Bu haber 233 kez okundu
 
Hep destek tam destek
Hep destek tam destek
SPOR Haberi


Demirspor-Galatasaray maçına bilet bulamayan Adanalıların imdadına Zeydan Karalar yetişti

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu binlerce Demirspor taraftarı, Zeydan Karalar’ın kurdurduğu dev ekranda Adana Demirspor-Galatasaray maçını, stadyum coşkusuyla izledi. 

Zeydan Karalar, Adana Demirspor-Galatasaray maçına gidemeyen taraftarlar için dev ekran kurdurdu ve Merkez Park Amfi Tiyatro’ya akan her yaştan binlerce Adanalı, önemli karşılaşmanın heyecanını adeta stadyum coşkusuyla yaşadı. 

Dün akşam (1 Ekim Cumartesi 2022) oynanan Adana Demirspor Galatasaray karşılaşması 0-0 berabere sonuçlandı. Yeni Adana Stadyumu tıklım tıklım dolarken, bilet bulamayan Adana Demirspor sevdalılarının imdadına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yetişti. Merkez Park Amfi Tiyatro’da kurulan dev ekranda maçın canlı yayını gerçekleştirildi. Her yaştan binlerce Adana Demirspor taraftarı Merkez Park Amfi Tiyatro’yu doldurup maçı seyretti.

Başkan Zeydan Karalar’ın kurdurduğu dev erkanda maçı izleyen Adana Demirspor taraftarları, gidemedikleri karşılaşmanın heyecanını adeta stadyumdaymışçasına hti.

Karşılaşma boyunca büyük heyecan yaşayan Adana Demirspor taraftarları arasında çok sayıda kadın ve çocuğun bulunması da dikkat çekti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Hep, destek, tam, destek,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı