301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Mart 2023 - Salı 22:13 Bu haber 495 kez okundu
 
Hem iş’te hem siyasette başarılı
Hem iş’te hem siyasette başarılı
EĞİTİM Haberi


Hatip Avlar 1992 ve 1993 yıllarında Doruk gazetesi’ne çok desteği oldu. Allah rahmet eylesin. Başarılı bir insandı ve kapısı 7/24 herkese açıktı. Güler yüzlüydü. Hoş sohbet bir insandı. 
Erdal Hatipoğlu’da babasının oğlu. Genç yaşta siyasete girdi, önce Ak Parti Adana teşkilattında, ekonomiden sorumlu başkan yardımcılığı yaptı, sonra Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi oldu. Babasından devir aldığı bayrağı daha da yukarlara taşıdı. Adana’nın hattta bölgenin en iyi eğitim kurumlarından biri oldu. Babasının açtığı bu yolda oğlu Erdal Hatihpoğlu, Erkan Eğitim Kurumları ile başlayan öyküyü, Erkan Okulları'nın kurulmasıyla doruklara taşıdı. 
Kalite standartlarını yükseltti. Bundan sonra 14 Mayıs sabahına kadar uyku yok. Amaçları Reis’i yeniden seçtirmek. 
Erdal Hatipoğlu bir yandan iş insanı diğer yandan siyasette adım adım ilerliyor, basamakları emin adımlarla arşınlıyor. Bu seçimler Adana Ak Parti Teşkilatının ve Hatipoğlu içinde büyük bir sınav olacak. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Hem, iş’te, hem, siyasette, başarılı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı