301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Şubat 2024 - Pazar 23:20 Bu haber 177 kez okundu
 
HEDEF, BÖLGESEL AMATÖR LİG
HEDEF, BÖLGESEL AMATÖR LİG
SPOR Haberi


Pozantı Belediyespor ligi namağlup şampiyon bitirdi.

Adana Süper Amatör Lig A Grubu'nu son maçında Şampiyon Çocukspor'u 12-2 kazanarak namağlup şampiyon bitiren Pozantı Belediyespor play-off maçlarını oynamaya hak kazandı.

 

Ligin başlamasına bir ay kala takımı oluşturan başına da tecrübeli Teknik Direktör Orhan Közig'i getiren Pozantı Belediyespor oynadığı 14 maçın 12'sini galibiyetle, 2'sini de beraberlikle tamamladı. Tüm maçlardan puan alarak namağlup ligi bitirme başarısını gösteren Pozantı Belediyespor rakip fileleri 65 kez havalandırırken, kalesinde 12 gol görüp +53 averaj ve 38 puanla gruptan şampiyon çıktı.

 

ÇAY: "POZANTI BUNU HAK EDİYOR"

Pozantı Belediye Başkanı ve Pozantı Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Çay, namağlup ligi bitirmenin mutluluğunu sosyal medyasından yaptığı paylaşımla ilçe sakinleriyle paylaştı.

 

Alınan başarıda en büyük payın Teknik Direktör Orhan Közig ve ekibinin yanı sıra futbolcuların olduğunu ifade eden Başkan Çay, paylaşımında şunlara değindi:

 

"Bana Süper Amatör Lig sezonunda namağlup şampiyonluk hediye eden ve Bölgesel Amatör Lig'de Adana İlimizi temsil edeblimek ve play-off maçları için diğer grup takımlarını bekmeleye başlayan teknik heyetimiz ve futbolcularımıza bundan sonraki sürecimizde de başarılar diliyorum. Yolun sonu şampiyonluk inşallah. Bu ekip ve Pozantı bunu hak ediyor."

 

KÖZİG: "BAŞKAN ÇAY'A HEDİYEMİZ"

Pozantı Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi'nden tekrar aday olan Mustafa Çay'a çıktığı yolda başarılar dileyen Teknik Direktör Orhan Közig de, "Şampiyonluğu Başkanımız Mustafa Çay ve kulüp yönetimine hediye ediyoruz" diye konuştu.

 

Ligin başından bu yana tüm imkanlarını seferber eden Başkan Çay ve yönetimin verdiği desteklerle şampiyonluk ipini göğüslediklerini belirten Közig, "Futbolcularım hep centilmence ve tüm enerjilerini harcayarak oynadılar. Kendilerini tebrik ediyorum." dedi.

 

İki hafta sonra başlayacak, lig usulü oynanacak ve 6 takımın katılacağı play-off maçlarının hazırlıklarına hemen başlayacaklarını belirten Teknik Direktör Orhan Közig, yine şampiyon olarak direk Bölgesel Amatör Lig'e yükseleceklerinin sözünü verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: HEDEF,, BÖLGESEL, AMATÖR, LİG,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı