301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Kasım 2022 - Salı 20:56 Bu haber 216 kez okundu
 
HAYALLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR
HAYALLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR
AKTUALİTE Haberi


Güncel, dinamik ve zevkli yaşam alanları hayali kuranlar artık Burcu Uludağ Mimarlık Ofisi açıldı.

Bilkent İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı'ndaki eğitimini tamamladıktan sonra Adana'ya dönen Burcu Uludağ, deneyim kazanmak ve sektördeki eksiklikleri gözlemlemek için bir çok mimari ofislerde çalışarak, kendini geliştirmiş. Hedefinin konforlu, güncel, dinamik ve zevkli yaşam alanları tasarlayıp müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktıklarını ifade eden Burcu Uludağ, "Kendi markam olan Burcu Uludağ Mimarlığı kurdum. Aynı zamanda bayiliğini aldığım Dreamswallpaper, Kibrid Design ve Dolce Vita Halı işbirliklerim de bulunmaktadır" diyerek, Burcu Uludağ Mimarlık xofisinin sattığı ürünlerle ve kişiye özgü tasarımlarla biçimlenen çok yönlü bir tasarım stüdyosu olduğunu iddia etti.
Fuzuli Caddesi üzerindeki şirin mimarlık ofisinin açılışına sektör temsilcilerinin yanı sıra Mimar Burcu Uludağ'ın yakın dost ve arkadaşları da katılarak destek verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: HAYALLERİNİZİ, GERÇEĞE, DÖNÜŞTÜRÜYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı